LIKE ONLINE

Θυμάστε τον μεγιστάνα που προσπαθεί να «ξεγελάσει» τον χρόνο; Δεν θα πιστεύετε πώς μοιάζει τώρα - Η γυμνή του φωτογραφία

Θυμάστε τον μεγιστάνα που προσπαθεί να «ξεγελάσει» τον χρόνο; Δεν θα πιστεύετε πώς μοιάζει τώρα - Η γυμνή του φωτογραφία

Μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που ο ίδιος πιστεύει έχει η θεραπεία που ακολουθεί ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος Bryan Johnson, ο οποίος έχει βάλει στόχο να αντιστρέψει τη γήρανση.

Ο Μπράιαν Τζόνσον ξεκίνησε τη δίαιτα Blueprint το 2020 με σκοπό όχι μόνο να σταματήσει αλλά και να αντιστρέψει τη γήρανση. Είναι γνωστός ως ο άνθρωπος που δαπανά περί τα 2 εκατ. δολάρια τον χρόνο με στόχο, αν και 46 ετών, να διασφαλίσει ότι θα έχει όψη και σώμα 18χρονου.

Τον περασμένο Ιανουάριο ξεκίνησε ένα ειδικό πρότζετκ για το πρόσωπό του, το Project Baby Face, με σκοπό να εξαφανίσει όλα τα σημάδια της γήρανσης από το πρόσωπό του με ακραίες τεχνικές ευεξίας.

Τη Δευτέρα μοιράστηκε μια φωτογραφία θέλοντας να δείξει πόσο έχει αλλάξει το πρόσωπό του. «Αδυνάτισα πολύ τον πρώτο χρόνο του Blueprint και έχασα πολύ όγκο στο πρόσωπο. Ξεκινήσαμε το Project Baby Face πριν από 10 μήνες. Πώς τα πάμε;».

Οι χρήστες των social δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν. «Μοιάζει κυριολεκτικά όσο είναι», ήταν ένα από τα χαρακτηριστικότερα σχόλια που έλαβε.

Ο Τζόνσον έχει αποκαλύψει ότι η δίαιτα Blueprint που ακολουθεί βασίζεται στη λήψη 50-60 χαπιών ημερησίως, στην παρακολούθηση των νυχτερινών στύσεων, στην πρωινή προπόνηση υψηλής έντασης και στη θεραπεία με μπλε φως, ενώ ταυτόχρονα κάνει διαλογισμό. Κάθε πρωί ξαπλώνει ανάσκελα και τοποθετεί στο πρόσωπό του μια μάσκα με μπλε φως για να διεγείρει την ανάπτυξη κολλαγόνου, να διορθώσει τις ατέλειες και να αποκτήσει το λεγόμενο baby face look.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι ο θάνατος είναι αναπόφευκτος. Εμείς βασικά προσπαθούμε να παρατείνουμε τον χρόνο που έχουμε πριν πεθάνουμε», είχε δήλωσε ο ίδιος ο Τζόνσον στο «TIME» τον Σεπτέμβριο.

«Αυτή τη στιγμή το δέρμα σας φαίνεται απάνθρωπα χλωμό, κάτι που είναι απωθητικό για τους περισσότερους, όσο επιφανειακό κι αν είναι», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Η ποιότητα του δέρματος είναι εξαιρετική, αλλά το χλωμό χρώμα σάς κάνει να φαίνεστε πολύ μεγαλύτερης ηλικίας».

Την Ημέρα των Ευχαριστιών είχε ποστάρει την παρακάτω εικόνα, δείχνοντας την πρόοδο που έχει κάνει με το σώμα του:

Διαφωνούν οι ειδικοί με την τακτική του ιδιόρρυθμου μεγιστάνα

Ενώ ο Johnson μπορεί να είναι ευχαριστημένος με τη νέα του εμφάνιση, πολλοί ειδικοί δεν συμφωνούν.

«Ο θάνατος δεν είναι προαιρετικός, είναι γραμμένος στα γονίδιά μας», δήλωσε ο dr Pinchas Cohen, κοσμήτορας της Σχολής Γεροντολογίας Leonard Davis στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη ότι αυτό είναι δυνατό», είπε ο Cohen, «και δεν υπάρχει καμία απολύτως τεχνολογία αυτή τη στιγμή που να υποδηλώνει έστω ότι οδεύουμε προς τα εκεί». Εν τω μεταξύ, ο δρ Νιρ Μπαρζιλάι, διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας της Γήρανσης στο Ιατρικό Κολέγιο Άλμπερτ Αϊνστάιν στη Νέα Υόρκη, πρόσθεσε ότι ο ίδιος και άλλοι γιατροί και ειδικοί σε θέματα υγείας που συνάντησαν τον Τζόνσον σε ετήσιο συνέδριο τον Μάιο ανησυχούσαν για την εμφάνισή του.

«Φαινόταν άρρωστος. Ήταν χλωμός. Δεν ξέρω τι έκανε με το πρόσωπό του», δήλωσε ο Μπαρζιλάι, συμπληρώνοντας: «Όλοι αυτοί οι γιατροί, όλοι συμφωνήσαμε ότι δεν έδειχνε και τόσο καλά».

Ο Johnson έχει ταξιδέψει σε αχαρτογράφητες περιοχές στην προσπάθειά του να παραμείνει για πάντα νέος και ισχυρίζεται ότι έχει το δέρμα ενός 28χρονου, την καρδιά ενός 37χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου, και μετανιώνει που δεν ξεκίνησε τη διαδικασία αντιστροφής της γήρανσης νωρίτερα.

«Τι δεν θα έδινα για να γυρίσω πίσω στον χρόνο και να ξεκινήσω αυτόν τον τρόπο ζωής σε εκείνη την ηλικία [10 με 20]», δήλωσε ο Τζόνσον σε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο My Morning Routine (Live to 120+).

«Είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιστρέψεις τις βλάβες της γήρανσης απ' ό,τι να τις προλάβεις», συνέχισε. «Υπάρχει αυτή η νοοτροπία ότι ζεις γρήγορα και πεθαίνεις νέος ή ότι κάνεις πράγματα στα νιάτα σου και μετά διορθώνεις τα πράγματα όταν είσαι ενήλικας». Τον Αύγουστο ο Τζόνσον έφτασε στο σημείο να υποβληθεί σε θεραπεία αναζωογόνησης του πέους, η οποία χρησιμοποιεί θεραπεία με ηλεκτροσόκ για να βελτιώσει τις στύσεις του. Ισχυρίζεται ότι ελεγχόμενες μελέτες αποδεικνύουν ότι η θεραπεία βελτιώνει τις στυτικές λειτουργίες, και έτσι δέχεται 4.000 ηλεκτροσόκ ανά θεραπεία τρεις φορές την εβδομάδα. Η συγκεκριμένη πάντως θεραπεία δεν έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Το πριν

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top