ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου ο Ανδρέας Ιωσήφ

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου ο Ανδρέας Ιωσήφ

Με ανακοίνωση του ο Ανδρέας Ιωσήφ εξαγγέλει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για την Δημαρχία της Νότιας Λευκωσίας - Ιδαλίου.

Στην ανακοίνωση του ο τέως Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρει τους στόχους του , όπου ανάμεσα σε αυτούς είναι η Νότια Λευκωσία να καταστεί μια σύγχρονη ευρωπαϊκή περιφέρεια.

Αυτούσια η ανακοίνωση

«Οι μεγάλες προκλήσεις που αναφύονται από τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η ραγδαία ανάπτυξη που παρατηρείται στην περιφέρεια Ιδαλίου, οι τεράστιες ευκαιρίες που υπάρχουν για τους κατοίκους της περιοχής της Νότιας Λευκωσίας, προσωπικά δεν μπορούν να με αφήσουν αδιάφορο.

Κατόπιν παροτρύνσεων συμπολιτών μου από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του νέου σχήματος, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης ακόμα και πολιτικά ανέντακτους, το μεγάλο προσωπικό μου ενδιαφέρον για τα κοινά, οι ακαδημαϊκές μου γνώσεις, οι εμπειρίες που απεκόμισα στο Προεδρικό Μέγαρο ως Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, η τριβή που έχω και η γνώση που απόκτησα για τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία μέσω της περιφερειακής εφημερίδας «ΔΑΛΙNEWS» την οποία ίδρυσα και εκδίδω στην περιοχή από το 2011, αλλά κυρίως η μεγάλη θέληση μου για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένεια μου, με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές τη θέση του Δημάρχου στο νέο σχήμα Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου.

Η υποψηφιότητα μου είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική. Απευθύνεται σε όλους τους δημότες και όλες τις δημότισσες του σχήματος Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου. Στην προσπάθεια για ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία της περιφέρειας Ιδαλίου και των κατοίκων της δεν περισσεύει κανένας και καμιά. Τα προβλήματα είναι κοινά, δεν έχουν κομματικό χρώμα και μπορούν να αντιμετωπιστούν με συλλογικότητα, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά.

Οι ευκαιρίες είναι ενώπιον μας. Με τόλμη και αυτοπεποίθηση, με στρατηγική και σχεδιασμό, με σοβαρότητα και συνεργασία μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και να πετύχουμε αποτελέσματα τα οποία θα φέρουν ένα μέλλον αντάξιο των προσδοκιών των κατοίκων της περιοχής μας.

Το Δάλι, το Πέρα Χωριό – Νήσου, τα Λύμπια, η Αλάμπρα και η Ποταμιά έχοντας διαχρονικά πολλά κοινά χαρακτηριστικά, ίδια κουλτούρα και νοοτροπία θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα κοινή πορεία προόδου καθιστώντας την περιοχή μας πρότυπο μιας σύγχρονης περιφερειακής πόλης.

Με οδηγό την πλούσια ιστορία μας δημιουργήσαμε το ελπιδοφόρο παρόν. Ξεκινάμε, ειλικρινά, έντιμα και ανθρώπινα να σχεδιάσουμε ένα σπουδαίο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ζητώ ταπεινά τη ψήφο σας για να υλοποιήσουμε συλλογικά το όραμα για τη Νότια Λευκωσία της νέας εποχής.

«Η περιοχή Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου να καταστεί μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή περιφέρεια».

Οι όμορφες γειτονιές της, η πλούσια ιστορία της, η ζωντάνια που τη χαρακτηρίζει μπορούν να την κάνουν ξεχωριστή. Η γεωγραφική θέση της περιφέρειας μας, η εγγύτητα της με την πρωτεύουσα, τα πολλά ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα τα οποία θα πρέπει να αξιοποιηθούν, οι ευκαιρίες που παρέχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με τα κονδύλια που διατίθενται και μπορούμε να διεκδικήσουμε για σκοπούς ανάπτυξης, αλλά πάνω απ’ όλα οι εργατικοί και φιλοπρόοδοι κάτοικοι του σχήματος Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου, δημιουργούν μεγάλη αισιοδοξία για το αύριο.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η δημοσιοποίηση συγκεκριμένων και τεκμηριωμένων προτάσεων η υλοποίηση των οποίων θα συμβάλει στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της περιοχής μας. Το αξίζουν οι πολίτες της περιφέρειας μας

Ξεκινάμε,

Με τον πολίτη στο προσκήνιο.

Ξεκινάμε,

Ειλικρινά, έντιμα και ανθρώπινα!».

».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση SIGMA: «Θρίλερ» για ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ - Οι επιδόσεις ΠτΔ και Κυβέρνησης - Ποιοι Υπουργοί πέρασαν την… βάση

Δημόσιοι Υπάλληλοι: Έτσι θα βαθμολογούνται – Τα ιεραρχικά επίπεδα και τα κριτήρια αξιολόγησης

Διαρροή υγραερίου: 100 περιστατικά σε 5 χρόνια – 10 συμβουλές για το πως να προσέχουμε

Πότε έρχονται βροχές και σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος της Ρωσίας - Στο στόχαστρο πάνω από 500 οντότητεςΗ εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Μια εικόνα με πολλά μηνύματα για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη δίνει η πρώτη δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ η οποία καταγράφει στην ουσία την απογοήτευση που εκφράζουν οι πολίτες από την παρούσα κυβέρνηση σε ποσοστό 52%.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top