ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Σάλος με σεκιούριτι έξω από McDonald’s - Σφουγγάριζε ρίχνοντας νερό σε σημείο που καθόταν άστεγος - Βίντεο

Βρετανία: Σάλος με σεκιούριτι έξω από McDonald’s - Σφουγγάριζε ρίχνοντας νερό σε σημείο που καθόταν άστεγος - Βίντεο

Σάλο έχουν προκαλέσει στη Βρετανία πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν έναν σεκιούριτι να σφουγγαρίζει το πεζοδρόμιο όπου καθόταν ένας άστεγος. Το βίντεο τραβήχτηκε στην οδό Victoria Street στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου – και δείχνει τον άνδρα να προσπαθεί να μετακινήσει τον υπνόσακο και το πάπλωμά του μακριά από το νερό που έρρεε από κάτω.

Ο άστεγος άνδρας είχε καθίσει έξω από ένα υποκατάστημα τράπεζας Nationwide – δίπλα στο McDonald’s όπου εργάζονταν οι σεκιούριτι

Τον άκουσαν να λέει «αφήστε με ήσυχο» καθώς τα πράγματά του πετάγονταν έξω. Ένας σεκιούριτι ασφαλείας προσπάθησε να σταματήσει κάποιον που τραβούσε βίντεο ενώ αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν την κατάσταση ως «εξωφρενική».

 

Ο άστεγος άνδρας είχε καθίσει έξω από ένα υποκατάστημα τράπεζας Nationwide – δίπλα στο McDonald’s όπου εργάζονταν οι σεκιούριτι.

Ο Damon Evans, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο στο Twitter, έκανε tag τα McDonald’s και ρώτησε: «Πιστεύετε ότι είναι αποδεκτό για το προσωπικό σας να μουλιάζει τους υπνόσακους των αστέγων μέσα στο χειμώνα (ή οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου); Αηδιαστική συμπεριφορά. Δεν ήταν καν έξω από τις εγκαταστάσεις σας».

Η McDonald’s UK απάντησε δηλώνοντας: «Σας ευχαριστούμε που μας το αναφέρατε. Δεν πρόκειται για κάποιον από τους υπαλλήλους μας, αλλά για έναν τρίτο σεκιούριτι».

Ζήτησαν επίσης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, ώστε να τεθεί επειγόντως το θέμα στον εργοδότη του σεκιούριτι, πρόσθεσε η εταιρεία.

 

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top