LIFESTYLE

Ο Κέβιν Κόστνερ και η Τζούελ διασκεδάζουν, δεν έχουν κάτι σοβαρό, λέει πηγή

Ο Κέβιν Κόστνερ και η Τζούελ διασκεδάζουν, δεν έχουν κάτι σοβαρό, λέει πηγή

Ο Κέβιν Κόστνερ και η νέα του σύντροφος, η τραγουδίστρια Τζούελ, βρέθηκαν στο νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραϊβική, όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

Ο 68χρονος ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τα χέρια του γύρω από τη μέση της τραγουδίστριας, ενώ το ζευγάρι - που είναι και οι δύο μακροχρόνιοι φίλοι του Μπράνσον - εθεάθη επίσης να ποζάρει για ομαδικές φωτογραφίες, καθώς φέρεται να ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Λέγεται ότι «διασκεδάζουν», αλλά δεν είναι «σοβαρό» αυτό που έχουν, σύμφωνα με πηγή, η οποία δήλωσε ότι το φλερτ έχει αναζωογονήσει την υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια.

 
 «Η Τζούελ θέλει έναν κανονικό άντρα και της αρέσει η country western ατμόσφαιρα του Κέβιν», είπε αποκλειστικά η πηγή στη DailyMail.com. «Δεν έχουν κάτι σοβαρό αυτή τη στιγμή αυτή τη στιγμή, αλλά διασκεδάζουν».

«Ο Ρίτσαρντ είναι 100% υπεύθυνος για το ότι ο Κέβιν και η Τζούελ τα έφτιαξαν. Εκείνη είναι φίλη του Μπράνσον εδώ και χρόνια και εκείνος είναι στενός φίλος του Κέβιν από τη δεκαετία του 1990» πρόσθεσε.

Ο 73χρονος Μπράνσον κάλεσε τον Κόστνερ στο πολυτελές νησί του σε μια προσπάθεια να βοηθήσει να αποσπάσει την προσοχή του φίλου του στον απόηχο του διαζυγίου του με την πρώην σύζυγό του Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ. Παράλληλα, το αφεντικό της Virgin προσέφερε το πολυτελές νησί του για τους φιλανθρωπικούς εράνους της Τζούελ υπέρ του ιδρύματός της, «Inspiring Children Foundation».

«Ο Ρίτσαρντ προσκάλεσε την Τζούελ να πραγματοποιήσει τον φιλανθρωπικό της έρανο στο Necker και, ειλικρινά, το δέσιμο έγινε οργανικά», συνέχισε η πηγή. «Ταίριαξαν πολύ καλά και η Τζούελ φαίνεται να είναι χαρούμενη γι' αυτό».

Και συνέχισε: «Δεν συνηθίζει να μιλάει, αλλά οι φίλοι της μπορούν να δουν ένα φως μέσα της που δεν υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό».

Το TMZ ήταν το πρώτο που ανέφερε για το... εκκολαπτόμενο ειδύλλιο και ισχυρίστηκε ότι έφυγαν μαζί από τον έρανο της Τζούελ και έκαναν παρέα για το μεγαλύτερο μέρος της διαμονής της. Έπαιξαν επίσης τένις με τον Μπράνσον.

Η ιστοσελίδα μοιράστηκε πριν από λίγες ημέρες φωτογραφίες που δείχνουν τον Κόστνερ με τα χέρια του γύρω από τη μέση της τραγουδίστριας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top