ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έμπλεξε 29χρονος από το Νεπάλ - Τον έκαψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Έμπλεξε 29χρονος από το Νεπάλ - Τον έκαψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Στην σύλληψη 29 χρονου από το Νεπάλ προέβησαν σήμερα μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου για αδίκημα κλοπής διά ευρέσεως το οποίο διαπράχθηκε την 4/12/23 στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα στις 4/12/23 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου από 18 χρονη ότι την ίδια ημέρα και γύρω στις 1430 ενώ εισήλθε ως συνοδηγός σε όχημα στην προσπάθεια της να τοποθετήσει την ζώνη της άνοιξε την πόρτα για να ξεμπλοκαριστεί με αποτέλεσμα να απωλέσει το τσαντάκι μέση της στο οποίο περιείχε χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, διάφορα προσωπικά της έγγραφα και τραπεζικές πιστωτικές κάρτες ως επίσης και ένα χρυσό δακτυλίδι και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια συνολικής αξίας 900 ευρώ.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του αστυνομικού σταθμού παραλιμνίου στην περιοχή όπου η 18 χρονη ανέφερε ότι απώλεσε το τσαντάκι της εντοπίστηκαν οπτικά πλάνα από κλειστό κύκλωμα βιντεοπαρακολούθησης τα οποία απεικονίζουν άντρα συγκεκριμένης περιγραφής να παραλαμβάνει το τσαντάκι και να απομακρύνεται.

Από περαιτέρω εξετάσεις των μελών του  αστυνομικού σταθμού παραλιμνίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην υπόθεση εμπλέκεται 29 χρονός από το Νεπαλ και εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης από το επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου.

Σήμερα ο 29 χρονος εντοπίστηκε στο Παραλίμνι όπου και συνελήφθηκε από μέλη του αστυνομικού σταθμού παραλιμνίου και ανακρινόμενος παραδέχθηκε την διάπραξη της κλοπής ενώ από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκε και η κλαπείσα περιουσία. Από έλεγχο των στοιχείων του μέσω της ΥΑΜ Αμμοχώστου διαπιστώθηκε ότι ο 29 χρονός βρίσκετε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας από τις 6/3/23.

Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Ο αστυνομικός σταθμός παραλιμνίου διερευνά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top