LIKE ONLINE

Η ανατριχιαστική ανακάλυψη σε δωμάτιο ξενοδοχείου: Άνδρας βρήκε μυστικούς διάδρομους μέσα στους τοίχους - Δείτε βίντεο

Η ανατριχιαστική ανακάλυψη σε δωμάτιο ξενοδοχείου: Άνδρας βρήκε μυστικούς διάδρομους μέσα στους τοίχους - Δείτε βίντεο

Μια ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε ένας άντρας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε.

Θύελλα συζητήσεων άνοιξε στο διαδίκτυο μια ανατριχιαστική ανακάλυψη που έκανε ένα ζευγάρι, το οποίο είχε επισκεφθεί ένα ξενοδοχείο. Η γυναίκα ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok αποκαλύπτοντας την ανακάλυψη που έκανε ο σύντροφός της στο δωμάτιο που είχαν «κλείσει».

Το βίντεο που ανέβασε η Diana Albers Ramirez στο TikTok ξεκινά ανύποπτα. Ο σύντροφός της κάνει μια βιντεοξενάγηση του δωματίου τους. Στην αρχή του βίντεο του όλα είναι φυσιολογικά καθώς φαίνεται ένα μεγάλο και άνετο κρεβάτι, μια μεγάλη κυκλική μπανιέρα και μια ντουλάπα.

Ωστόσο, έρχεται μια τρομακτική ανακάλυψη. Όταν ανοίγει τις πόρτες της ντουλάπας, ανακαλύπτει ότι μέσα υπάρχουν δύο ακόμα ντουλαπόφυλλα, τα οποία δεν έχουν πόμολο. Με τη βοήθεια της κάρτας του δωματίου τα ανοίγει και τότε μέσα βλέπει έναν μικρό διάδρομο με μπάζα.

Υπάρχει μια ακόμα μικρή πόρτα, την οποία και δεν διστάζει να ανοίξει. Πίσω από την πόρτα υπάρχει ένας ακόμα μυστικός διάδρομος που είναι ακόμα πιο σκοτεινό. Το βίντεο τελειώνει σε αυτό το σημείο, αλλά γίνεται viral καθώς οι περισσότεροι χρήστες προσπάθησαν να εξηγήσουν για ποιον λόγο υπήρχαν αυτοί οι μυστικοί διάδρομοι.

Οι περισσότεροι απέδωσαν την ύπαρξη των μυστικών διαδρόμων στην κακή αρχιτεκτονική, λέγοντας ότι οι εργολάβοι άφησαν πρόσβαση για τυχόν μελλοντικές εργασίες.

Υπήρξαν κι αυτοί που τρόμαξαν με αυτές τις εικόνες εκφράζοντας την απορία τους που το ζευγάρι συνέχισε να μένει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. «Πόρτα πίσω από μια πόρτα; Είμαι ήδη στο λόμπι και κάνω check out», σχολίασε κάποιος.

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top