LIKE ONLINE

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος στη δεύτερη σεζόν του Squid Game: The Challenge

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος στη δεύτερη σεζόν του Squid Game: The Challenge

Μπορεί η δεύτερη σεζόν του κανονικού Squid Game να μην έχει προβληθεί ακόμη, ωστόσο το ριάλιτι που βασίστηκε στη σειρά σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Netflix, με αποτέλεσμα να πάρει άμεσα το πράσινο φως για ένα δεύτερο κύκλο.

Έτσι, το Squid Game: The Challenge αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα γυρίσματα και ψάχνει τους επόμενους πρωταγωνιστές του. Λες να είσαι εσύ ένας από τους 456 παίκτες που θα μπουν στην αρένα και θα διεκδικήσουν τα 4,56 εκατομμύρια δολάρια;

Δείτε βίντεο:

Αν είσαι πρόθυμος να ζήσεις μέσα στις κακουχίες και το άγχος για περίπου τέσσερις εβδομάδες, τώρα έχεις την ευκαιρία σου. Μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα, υποψήφιοι από όλο τον κόσμο μπορούν να στείλουν την αίτηση τους, συμπληρώνοντας μερικά προσωπικά τους στοιχεία και ανεβάζοντας ένα βίντεο διάρκειας 1 λεπτού, στο οποίο θα εξηγούν τους λόγους που θέλουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι, τη στρατηγική τους, αλλά και το τι θα έκαναν το τεράστιο χρηματικό έπαθλο.

Ανάμεσα στις απαιτήσεις βλέπουμε πως οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών, να έχουν έγκυρο διαβατήριο και να είναι σε θέση να συμμετάσχουν στα γυρίσματα του ριάλιτι για διάστημα έως και τεσσάρων εβδομάδων (αν και στην αίτηση αναφέρεται ότι "αυτό μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση").

Όποιος περάσει το πρώτο στάδιο της επιλογής, θα είναι ένα βήμα μακριά από τη δόξα (του Netflix) και τα λεφτά (το πολυπόθητο έπαθλο των 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων). Δεν ακούγεται κι άσχημο!

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top