LIFESTYLE

Σε 9 μήνες θα γίνει ο γάμος που θα συζητά όλη η Κύπρος!

Σε 9 μήνες θα γίνει ο γάμος που θα συζητά όλη η Κύπρος!

Από την πρώτη μέρα, που βγήκε στη δημοσιότητα ο επικείμενος γάμος του Κύπριου συγγραφέα με τον εδώ και έξι χρόνια σύντροφό του, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και απασχόλησε κι άλλα Μέσα ενημέρωσης, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Ο Μάριος Φρίξου γνωρίζει πως έχει να αντιμετωπίσει πολλούς δράκους στη δική του ιστορία. Η απόφασή του να παντρευτεί τον -επί έξι χρόνια- σύντροφό του Φάνο Ελευθεριάδη προκάλεσε ήδη πολλές αντιδράσεις, αλλά ο ίδιος δεν πτοείται.

Ο Κύπριος συγγραφέας -και δεσμοφύλακας  μάλιστα ανήγγειλε σήμερα ότι σε 9 μήνες θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι με τον αγαπημένο του και ανυπομονεί για τη μέρα αυτή. Κυριολεκτικά αυτός ο γάμος θα ταρακουνήσει ολόκληρη την Κυπρο και ίσως φέρει την μεγάλη αλλαγή στο νησί μας, πράγμα για το οποίο ο Μάριος και ο Φάνος μάχονται αθόρυβα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewscy.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top