ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέντε μέρες στο κελί 47χρονος για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών

Πέντε μέρες στο κελί 47χρονος για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 42χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας ποσότητας κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκεται για τον δεύτερο ύποπτο άντρα που συνέλαβε το βράδυ της Παρασκευής η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ Πάφου) προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση εμπορίας κάνναβης δύο περίπου κιλών. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, άντρας ηλικίας 23 ετών, ο οποίος τελεί υπό κράτηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας στην κατάσχεση της ποσότητας κάνναβης και στην εξιχνίαση της νέας υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών, οδήγησε η συλλογή στοιχείων και διενέργεια εξετάσεων από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, γύρω στις 4.00 το απόγευμα, τα μέλη της ΥΚΑΝ, εντόπισαν σε δρόμο της επαρχίας Πάφου δύο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα, να ασχολούνται με την παράδοση ενός πακέτου. Μόλις οι δύο αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, άφησαν το πακέτο στο έδαφος και τράπηκαν σε φυγή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημά του να συγκρουστεί με όχημα της ΥΚΑΝ και ακολούθως να διαφύγει. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, η οποία επίσης συγκρούστηκε με όχημα της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια, με αποτέλεσμα να ανακοπεί από τα μέλη της ΥΚΑΝ που τον ακολούθησαν. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 23χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Εντός της μοτοσικλέτας του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 19 γραμμαρίων.

Από τη σκηνή παραλήφθηκε και το πακέτο, που επιχείρησαν οι δύο άνδρες να ανταλλάξουν, μέσα στο οποίο φέρεται να εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους δύο κιλών περίπου.

Εναντίον του 23χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη, ενώ το πρωί της Τετάρτης, 20 Δεκεμβρίου, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Την ίδια ώρα συνεχίζονταν οι ενέργειες για εντοπισμό και του δεύτερου υπόπτου, ηλικίας 42 ετών, εναντίον του οποίου επίσης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για τη διερεύνηση της υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών. Αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 7.00 το βράδυ της Παρασκευής.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top