ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στο Πακιστάν: Έφηβη σκότωσε την αδερφή της ενώ γύριζε βίντεο για το TikTok

Σοκ στο Πακιστάν: Έφηβη σκότωσε την αδερφή της ενώ γύριζε βίντεο για το TikTok

Η αστυνομία στο Πακιστάν αναζητά μια έφηβη που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε την αδελφή της ενώ κατέγραφε το φονικό σε βίντεο στο TikTok.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα μικρό χωριό στην περιοχή Gujrat της επαρχίας Punjab του κεντρικού Πακιστάν την Παρασκευή, σύμφωνα με την DW.

Ωστόσο, υπήρξε καθυστέρηση στη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς η οικογένεια φέρεται να προσπάθησε να αποτρέψει τη γνωστοποίηση του περιστατικού. Ωστόσο, ο αδερφός της οικογένειας έκανε τελικά καταγγελία στην αστυνομία και η υπόθεση άνοιξε.

Πακιστάν κατά TikTok

Σημειώνεται πως υπήρξαν πολλές εκκλήσεις για την πλήρη απαγόρευση του TikTok στο Πακιστάν και δικαστικές αποφάσεις έχουν μπλοκάρει προσωρινά την κινεζική πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο.

Στα τέλη του 2020, το Πακιστάν απαγόρευσε το TikTok μετά από "αριθμό καταγγελιών από διάφορα τμήματα της κοινωνίας κατά ανήθικου/άσεμνου περιεχομένου στην εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο", ανέφερε τότε η Αρχή Τηλεπικοινωνιών (PTA).

Η ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών δήλωσε ότι είχε απευθύνει προειδοποιήσεις στην TikTok για τη μετριοποίηση του παράνομου περιεχομένου, αλλά η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είχε συμμορφωθεί με τις οδηγίες της.

Ωστόσο, η πλατφόρμα αποκαταστάθηκε μετά από δέκα ημέρες.

Στις αρχές του 2021, η ρυθμιστική αρχή ζήτησε και πάλι την απαγόρευση σε εθνικό επίπεδο και ένα δικαστήριο στη βορειοδυτική πόλη Πεσαβάρ διέταξε τη ρυθμιστική αρχή επικοινωνιών να μπλοκάρει την εφαρμογή επειδή ήταν κατά των ηθικών αξιών της συντηρητικής χώρας.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top