ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι – Ποιος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι – Ποιος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε

Ένα θρίλερ, με την του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, αφού τα ίχνη του νεαρού αγνοούνται από την Πέμπτη, με τις Αρχές να εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, ενώ από το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου σε αυτή συνδράμει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ καθώς και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή κοντά στα παλιά ΤΕΙ του Μεσολογγίου, μιας κι εκεί εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου

Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός για ένα εύρημα μέσα σε ένα πηγάδι, ωστόσο οι διασώστες που ερεύνησαν το σημείο δεν βρήκαν κάτι.

Ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον Μπάμπη

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα aixmi-news.gr. για την εξαφάνιση του 31χρονου έχει κληθεί να δώσει πληροφορίες στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 50χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον Μπάμπη προτού εξαφανιστεί.

όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, πρόκειται για έναν άνδρα γύρω στα 50, ο οποίος φέρεται να μετέφερε με το αυτοκίνητό του τον αγνοούμενο στην περιοχή του πρώην ΤΕΙ.

Μάλιστα, άλλες πληροφορίες θέλουν τον εν λόγω άνδρα να συνόδευε εδώ και αρκετά χρόνια τον 31χρονο στο κυνήγι, ωστόσο παραμένει άγνωστο τι συνέβη την περασμένη Παρασκευή κι αν εν τέλει πήγαν μαζί για κυνήγι.

«Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί»

Μάλιστα, χθες το απόγευμα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του 31χρονου αγνοούμενου ανήρτησαν φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας την βοήθεια όλων για τον εντοπισμό του καθώς φοβούνται μήπως του έχει συμβεί κάτι κακό.

Η ανάρτηση αναφέρει: «Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης Κούτσικος. Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα. Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιείστε τη δημοσίευση».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Viral το «εκατοστάρι» του πάτερ Ηρακλείδιου στο Παραλίμνι – Έτσι έφερε το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης – Δείτε βίντεο



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top