Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα – «Είχαν Θεό» οι ένοικοι - Στις φλόγες όχημα στη Λεμεσό

Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα – «Είχαν Θεό» οι ένοικοι - Στις φλόγες όχημα στη Λεμεσό

Σε 23 περιστατικά, 17 πυρκαγιές και 6 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο.

Τα πιο σημαντικά ήταν στις 11:15 χθες πυρκαγιά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας στη Λάρνακας με εκτεταμένες ζημιές και ανταπόκριση των Πυροσβεστικών Σταθμών Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν κινδύνεψε κανείς, δεν υπήρχαν ένοικοι στο διαμέρισμα.

Κάηκε χριστουγεννιάτικο δέντρο σε σχολείο

Στις 19:47 πυρκαγιά και ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας σε μικρό διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετημένο στην εσωτερική Δημοτικού σχολείου στον Στρόβολο.

Φωτιά σε σταθμευμένο όχημα

Στις 04:06 πυρκαγιά σε όχημα και ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού.

Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στα Πολεμίδια.

Τα αίτια των πυρκαγιών διερευνώνται από την Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE