LIKE ONLINE

Αναστάτωση σε πτήση: Επιβάτης κλειδώθηκε στην τουαλέτα και τον απεγκλώβισαν μετά την προσγείωση

Αναστάτωση σε πτήση: Επιβάτης κλειδώθηκε στην τουαλέτα και τον απεγκλώβισαν μετά την προσγείωση

Απίστευτο και όμως έγινε! Ένας επιβάτης πτήσης της SpiceJet στην Ινδία ένιωσε τον χειρότερο φόβο, την κλειστοφοβία. Χρειάστηκε να μείνει στην τουαλέτα του αεροσκάφους για πάνω από μια ώρα επειδή η πόρτα της κόλλησε και δεν άνοιγε με τίποτα.

Σύμφωνα με το BBC, η απίστευτη περιπέτεια για τον επιβάτη εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Βομβάη στην πόλη Μπενγκαλούρου, που κανονικά διαρκεί 105 λεπτά.

Αξιωματούχος του αεροδρομίου της Μπενγκαλούρου δήλωσε ότι το πλήρωμα προσπάθησε αρκετές φορές να ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή, μάλιστα, μια αεροσυνοδός πέρασε ένα σημείωμα από την κάτω πλευρά της πόρτας, στο οποίο ζητούσε από τον άνδρα να μην πανικοβληθεί.

«Κύριε κάναμε το καλύτερο, για να ανοίξουμε την πόρτα. Μην πανικοβληθείτε. Προσγειωνόμαστε σε λίγα λεπτά, οπότε σας παρακαλούμε κλείστε το καπάκι της τουαλέτας, καθίστε πάνω του και προσπαθείστε να κρατηθείτε από κάπου. Όταν ανοίξει η πόρτα του αεροπλάνου, ένας μηχανικός θα έρθει», αναφερόταν στο σημείωμα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σε ανακοίνωσή της, η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τον επιβάτη και ανακοίνωσε ότι θα τον αποζημιώσει πλήρως για την περιπέτειά του.

«Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, το πλήρωμα έδινε βοήθεια και οδηγίες στον επιβάτη. Μετά την άφιξη, ένας μηχανικός άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας και στον επιβάτη προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία.

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο άτυχος επιβάτης ήταν σε κατάσταση σοκ, με αξιωματούχο του αεροδρομίου της Μπενκαλούρου να δηλώνει στους Times of India ότι «ο καημένος πέρασε όλη την πτήση στην τουαλέτα και, το χειρότερο, ήταν εκεί και στην προσγείωση».

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top