ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντά στις επικρίσεις για τα ΔΣ των ημικρατικών ο ΥΠΟΙΚ: «Πάντα υπήρχαν αντιδράσεις - Να βλέπουμε τις βελτιώσεις»

Απαντά στις επικρίσεις για τα ΔΣ των ημικρατικών ο ΥΠΟΙΚ: «Πάντα υπήρχαν αντιδράσεις - Να βλέπουμε τις βελτιώσεις»

Πρέπει να βλέπουμε τις βελτιώσεις και να μην μένουμε στις αντιδράσεις, οι οποίες υπήρχαν πάντοτε, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που καταγράφηκαν σε σχέση με τον διορισμό των Διοικητικών Συμβουλίων ημικρατικών οργανισμών.

Ο κ. Κεραυνός κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις στο περιθώριο κοινών δηλώσεων με τον νέο Πρόεδρο του ΚΕΒΕ Σταύρο Σταύρου.

«Με τόσα πολλά χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά δεν μπορώ να θυμηθώ σε καμία περίπτωση όπου κυβέρνηση με τον διορισμό συμβουλίων στης ημικρατικούς οργανισμούς δεν υπήρξαν αντιδράσεις και φωνές», ανέφερε ο κ. Κεραυνός, επισημαίνοντας πως οι διορισμοί έγιναν στην βάση ενός νέου θεσμού, του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.

«Επομένως, νομίζω πρέπει να βλέπουμε τις βελτιώσεις και όχι μένουμε στις αντιδράσεις οι οποίες υπήρχαν πάντοτε», είπε.

Ο κ. Κεραυνός συμπλήρωσε πως ο ίδιος θεωρεί ότι «έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει» και υπέδειξε αναφορές του Προέδρου του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, Γιώργιου Αρέστη ότι είναι έτοιμος για να κάνει κάποιες εισηγήσεις για βελτιώσεις.

«Όταν εφαρμόζουμε ένα νέο θεσμό, σίγουρα στην εφαρμογή κάθε νέου θεσμού μπορεί να διαπιστωθούν και περιθώρια βελτίωσης. Όμως νομίζω ότι δεν χρειάζεται να συνεχιστεί αυτός ο θόρυβος γιατί είναι ένας θόρυβος, ο οποίος πάντοτε υπήρξε στο παρελθόν και τελείωνε μετά την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος, το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωσή μας», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top