Φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό: Προκλήθηκε από αυτοσχέδια βόμβα – Αποκλείστηκε η σκηνή  

Φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό: Προκλήθηκε από αυτοσχέδια βόμβα – Αποκλείστηκε η σκηνή   

Από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας χαμηλής ισχύος προκλήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε όχημα τα ξημερώματα της Τρίτης (23/01) στη Λεμεσό, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 40χρονου επιχειρηματία, το οποίο ήταν σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη.

Υπενθυμίζεται ότι έγινε προληπτικά εκκένωση της πολυκατοικίας, η οποία υπέστη ζημιές (γυάλινες προθήκες) και (εξωτερική βαφή).

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE