ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λοϊζίδης στο «Τ» για βία στα γήπεδα: Στο ίδιο έργο θεατές μετά τα χθεσινά έκτροπα - «Ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά»

Λοϊζίδης στο «Τ» για βία στα γήπεδα: Στο ίδιο έργο θεατές μετά τα χθεσινά έκτροπα - «Ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά»

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκονται για ακόμη μια φορά γεγονότα που αφορούν βία στα γήπεδα, μετά τα χθεσινά (24/01) έκτροπα που εκτυλίχθηκαν στο «ΆλφαΜέγα», στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλων-ΑΕΛ.

Φωτογραφίες ντροπής κάνουν το γύρο του διαδικτύου, αναρτήσεις που αναφέρουν τη ρίψη κροτίδων κοντά σε μικρά παιδιά, μέχρι και τραυματισμός γυναίκας φιλάθλου, μας φέρνουν για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές να αναρωτιόμαστε μέχρι που θα πάει αυτή η κατάσταση.

Κληθείς να σχολιάσει τα χθεσινά επεισόδια ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος «ΙΣΟΤΗΤΑ», κ. Νίκος Λοϊζίδης ανέφερε στο ThemaOnline ότι, «καταρχάς θα ήθελα να ξεκινήσω τονίζοντας ότι δεν έπρεπε να υπάρχουν φιλοξενούμενοι στον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα. Η ΚΟΠ είχε εξαγγείλει ένα μέτρο την περασμένη εβδομάδα, που αφορά τους φιλοξενούμενους στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και χθες θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι. Η δική μου γνώμη είναι ότι, ήταν τεράστιο λάθος, και αποδείχτηκε ολοφάνερα, που το παιχνίδι είχε φιλοξενούμενους».

Ταυτόχρονα, συνέχισε, «οι εγκαταστάσεις στο γήπεδο «ΆλφαΜέγα», απέτυχαν πλήρως. Υπάρχουν τρύπες παντού και δεν πρόκειται η Αστυνομία να φρουρεί το εν λόγω γήπεδο για μία εβδομάδα ούτως ώστε αποτρέπει τους επιτήδειους να βάζουν πράγματα μέσα».

«Κατά τον χθεσινό αγώνα, υπήρχαν 300 μέλη μας στο σημείο. Δεν γίνετε να βάζουμε 300 Αστυνομικούς μπροστά από τις κερκίδες των χούλιγκαν, που οι ίδιες οι ομάδες τους δεν θέλουν να ελέγξουν και τους δίνουν και δωρεάν εισιτήρια για να μπουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, με σκοπό να επιβάλουν την τάξη. Δεν γίνετε αυτό το πράγμα. Είμαστε πολύ τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα χθες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοϊζίδης.

Επιβάλλεται, πρόσθεσε, «να σταματήσει η μετακίνηση φιλοξενούμενων, να αλλάξουν οι εγκαταστάσεις των γηπέδων και να εγκατασταθούν κάμερες ασφαλείας για να μπορεί να γίνετε σωστή ταυτοποίηση ατόμων, για να σταματήσει επιτέλους αυτό το φαινόμενο που λέγετε βία στα γήπεδα», σημείωσε.

«Ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά και να μπει επιτέλους ένα τέλος. Εάν χρειαστεί να γίνουν κι άλλα πράγματα για να πατάξουμε τη βία στα γήπεδα, τότε να γίνει. Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να συμβάλουν στην πάταξη αυτούς του φαινομένου, γιατί δεν γίνετε να κλείσει η Αστυνομία όλες τις τρύπες που υπάρχουν. Ο κάθε ένας να αναλάβει τις ευθύνες του», είπε καταληκτικά ο κ. Λοϊζίδης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top