ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κακουργήματα που θυμίζουν γκάνγκστερ: Οπλοφορία, πυροβολισμοί, κλοπές και διαρρήξεις στη Λάρνακα – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Κακουργήματα που θυμίζουν γκάνγκστερ: Οπλοφορία, πυροβολισμοί, κλοπές και διαρρήξεις στη Λάρνακα – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Σωρεία αδικημάτων στην επαρχία Λάρνακας διέπραξαν δύο πρόσωπα, στα οποία χειροπέδες πέρασαν χθες Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ThemaOnline, στην εν λόγω υπόθεση εμπλέκονται δύο πρόσωπα, γυναίκα ηλικίας 34 ετών και άνδρα ηλικίας 27 ετών, τα οποία είναι αντιμέτωπα με σωρεία αδικημάτων όπως, συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, οπλοφορία, κλοπή μηχανοκίνητου οχήματος, κακόβουλη ζημιά, διάρρηξη κτηρίου, παράνομη κατοχή περιουσίας και άλλες.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα δύο πρόσωπα έχουν απασχολήσει τις Αρχές πολλάκις και σε διάφορες υποθέσεις.

Μια εκ των υποθέσεων έλαβε χώρα σε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή Ορόκλινης όπου, ο 27χρονος είχε διαπληκτιστεί με υπάλληλο του πρατηρίου, ενώ ακολούθως φεύγοντας από το πρατήριο η 34χρονη φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας να βγάζει το χέρι της από το παράθυρο του οχήματος και να πυροβολεί στον αέρα.

Σε δεύτερη υπόθεση, τα εν λόγω πρόσωπα φαίνεται να ενεπλάκησαν σε καυγά σε πολυσύχναστο σημείο στην επαρχία Λάρνακας όπου, ο 27χρονος πρόταξε το ίδιο πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε και στο πρατήριο καυσίμων. Το πιστόλι του έπεσε στο πάτωμα στην προσπάθειά του να εισέλθει του οχήματός του, με την 34χρονη να μεταβαίνει εκ νέου στο σημείο και να παίρνει το όπλο, αναχωρώντας μετά από το σημείο.

Σε τρίτη υπόθεση, τα ίδια πρόσωπα διέρρηξαν και έκλεψαν από περίπτερο 150 ευρώ, ενώ σε τέταρτη υπόθεση διέρρηξαν και έκλεψαν αυτοκίνητο αξίας άνω των 12 χιλιάδων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα εν λόγω πρόσωπα καταζητούνταν για τις πιο πάνω υποθέσεις και μετά από πληροφορία για εντοπισμό της τοποθεσίας τους, οι Αρχές μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονταν και τους συνέλαβαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξάχθηκε στο δωμάτιο των δύο προσώπων εντοπίστηκαν το κλειδί του κλοπιμαίου οχήματος, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, χρηματικά ποσά, μεταλλικό ξίφος, ένα τσεκούρι και άλλα, τα οποία λήφθηκαν ως τεκμήρια.

Τα δύο πρόσωπα τέθηκαν υπό οχταήμερη προσωποκράτηση.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top