ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί ο κατηγορούμενος για την απόπειρα φόνου στο Ψάθι

Στο κελί ο κατηγορούμενος για την απόπειρα φόνου στο Ψάθι

Υπό κράτηση τέθηκε ο 34χρονος κατηγορούμενος για την απόπειρα φόνου στο Ψάθι μέχρι την 19η Φεβρουαρίου που ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος.

Το Κακουργιοδικείο Πάφου στην σημερινή δικάσιμο ενέκρινε το αίτημα της συνηγόρου υπεράσπισης του 34χρονου κατηγορούμενου, δικηγόρος Άρτεμις Σαββίδου, η οποία ζήτησε χρόνο για να μελετήσει νέο μαρτυρικό υλικό.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης την 19η Φεβρουαρίου του 2024 στις 09:30 το πρωί και διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση.

Σημειώνεται πως το  Κακουργιοδικείο Πάφου, δέχθηκε την επιχειρηματολογία της Κατηγορούσας Αρχής, η οποία εκπροσωπείται από τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου και ενέκρινε το αίτημά της για να παραμείνει υπό κράτηση ο 34χρονος ύποπτος στη βάση του κινδύνου φυγοδικίας και στην πιθανότητα διάπραξης άλλων αδικημάτων αν αφεθεί ελεύθερος.  

Η  υπεράσπιση, είχε ζητήσει όπως ο πελάτης της αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Ο 34χρονος, ο οποίος είναι ύποπτος στην υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου σε κοινότητα της Πάφου εναντίον 31χρονου, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό έξω από την οικία του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, δεν παραδέχεται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 34χρονος, κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, είναι αυτά της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, καθώς και εκρηκτικών υλών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top