ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολγκίν: Πολύ καλή η συνάντηση με Τατάρ - Θα συνεχίσω τις προσπάθειες - Δείτε βίντεο

Ολγκίν: Πολύ καλή η συνάντηση με Τατάρ - Θα συνεχίσω τις προσπάθειες - Δείτε βίντεο

Θα συνεχίσει τις επαφές της με πολίτες στην επόμενη επίσκεψή της στην Κύπρο, δήλωσε η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Η κ. Ολγκίν απαντούσε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις πρώτες της εντυπώσεις μετά από συνάντηση που είχε στα κατεχόμενα με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Aνέφερε ότι όπως είπε την πρώτη μέρα: «θέλω να ακούσω τους ανθρώπους, να μάθω για τις φιλοδοξίες τους, τους φόβους τους», προσθέτοντας ότι τα πράγματα βαίνουν «αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα».

Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να το κάνει αυτό και στο επόμενο ταξίδι της.

Για τη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη είπε ότι είχαν μια πολύ καλή συνάντηση και εξέφρασε την ελπίδα να συνεχίσει την (παραγωγική) δουλειά.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top