My Style Rocks: Έκανε την απόλυτη ανατροπή και έφυγε νικήτρια με 30.000 ευρώ

My Style Rocks: Έκανε την απόλυτη ανατροπή και έφυγε νικήτρια με 30.000 ευρώ

Για τελευταία φορά με την παρούσα σύνθεση ήρθε το My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου, το απόγευμα της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και το ριάλιτι μόδας έμελλε να αναδείξει την μεγάλη του νικήτρια σε αυτόν τον κύκλο.

Έπειτα από 14 Gala, 31 δοκιμασίες και περισσότερα από 900 διαφορετικά looks είχε φτάσει άλλωστε η ώρα να αναδείξει η παρουσιάστρια την νικήτρια. Έτσι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή βαθμολόγησαν για τελευταία φορά τα looks των διαγωνιζόμενων μ το τηλεοπτικό κοινό να έχει τον κεντρικό λόγο στην τελική απόφαση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE