LIKE ONLINE

Ketchup Challenge: Η νέα πρόκληση των social που γίνεται «τεστ» για τις σχέσεις μας

Ketchup Challenge: Η νέα πρόκληση των social που γίνεται «τεστ» για τις σχέσεις μας

Υπάρχει μια νέα τάση στο TikTok που θέλει τις σχέσεις να δοκιμάζονται μέσω μιας πρόκλησης με ένα μαγειρικό καρύκευμα.

Σε αυτό που ονομάστηκε «πρόκληση κέτσαπ» (ketchup challenge), οι TikTokers ρίχνουν κέτσαπ στους πάγκους της κουζίνας τους και ζητούν από τους συντρόφους τους να την καθαρίσουν. Αυτό είναι όλο. Αυτή είναι όλη η πρόκληση.

Φαινομενικά τόσο απλή που κάποιοι αναρωτιούνται αν μπορεί όντως να θεωρηθεί «πρόκληση» – αλλά ορισμένοι χρήστες, εκ του αποτελέσματος, τη βρίσκουν πολύ σημαντική.

Όσοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυτή αντέδρασαν με διαφορετικό τρόπο, με ορισμένα video στο Tik Tok να γίνονται viral.

Μια γυναίκα, για παράδειγμα, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον φίλο της να καθαρίζει την κέτσαπ από τον πάγκου, αφού έκανε διάφορα σχέδια με αυτή. Εκείνη δήλωσε πως εντυπωσιάστηκε, άρα ο φίλος της πέρασε το «τεστ της κέτσαπ».

Δείτε βίντεο:

@maggiejluna so surprised he actually passed this one #ketchuptest ♬ original sound - Mags

Ο φίλος του χρήστη του TikTok @bizwithamina καθάρισε την κέτσαπ με μια χαρτοπετσέτα και σκούπισε τον πάγκο με ένα μαντηλάκι. Μέχρι εκεί καλά. Ψέκασε, όμως, τον πάγκο με ένα καθαριστικό που ήταν ειδικό για ξύλο, χωρίς ο πάγκος να είναι φτιαγμένος από αυτό το υλικό. Αυτό ήταν και το μελανό σημείο της υπόθεσης, σύμφωνα με πολλούς χρήστες. Πολλοί τον υποστήριξαν, ενώ άλλοι θεώρησαν πως έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.

«Τα κατάφερε καλύτερα από τους περισσότερους», χειροκρότησε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο ειρωνεύτηκε γράφοντας: «Ουάου. Πόσο εκπληκτικό είναι που ένας ενήλικας μπορεί να καθαρίσει έναν πάγκο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο ταλαντούχος». Ένας τρίτος χρήστης της πλατφόρμας σημείωσε πως έπρεπε να έχει ελέγξει το καθαριστικό, καθώς δεν ψεκάζουμε με οτιδήποτε το σημείο που μαγειρεύουμε.

Δείτε βίντεο:

@debbiekval 🫠🫠no way #fyp #fypシ #couple #couplecomedy #couple #foryoupage #relationship #couplegoals #viral #couplelove #trending #xybca #funny #couplestiktok #relatable #foryou #boyfriend ♬ original sound - Debbie Valdez

Από την άλλη, ο φίλος του χρήστη @debbiekval κατέληξε να κάνει μεγαλύτερο χάος με την κέτσαπ, καθώς αντί να τη σκουπίσει από τον πάγκο με μία χαρτοπετσέτα την άπλωσε περισσότερο. Οι περισσότεροι χρήστες ανατρίχιασαν με αυτή του την απόφαση.

Τα αρνητικά σχόλια για το «τεστ της κέτσαπ»

Δείτε βίντεο:

@annabananafofana Like babe…this is the bare minimum and you deserve way more!!!!! #ketchupchallenge #ketchuptest #bareminimum #thebarisonthefloor ♬ original sound - anna fournet

Με περισσότερες από 150 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, το τεστ έχει προκαλέσει χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους περισσότερους ωστόσο να αναρωτιούνται για το πώς ενήλικες άνθρωποι «πέφτουν» στην παγίδα των social media τόσο εύκολα.

«Πραγματικά, αν χρησιμοποιείτε το Tik Tok για να δοκιμάσετε τη σχέση σας, τότε έχετε αυτό που σας αξίζει», έγραψε ένας χρήστης.

«Μου λες ότι υπάρχουν εκατοντάδες ενήλικοι άνδρες που βρίσκουν το καθάρισμα λίγης κέτσαπ τόσο δύσκολο που γίνεται πρόκληση;» διερωτήθηκε μία γυναίκα, μη καταλαβαίνοντας πώς γίνεται «τάση μια τόσο ανόητη κίνηση».

«Αλήθεια τώρα; Πρώτον, είναι τόσο δύσκολο να καθαρίσεις έναν πάγκο; Δεύτερον, εμπιστευόμαστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και video από αγνώστους για να δούμε αν η δική μας σχέση είναι σοβαρή, σωστή ή υγιής;», διερωτήθηκε ένας ακόμη χρήστης.

Πάντως, εκείνοι που τη στηρίζουν λένε πως δείχνει πολλά, καθώς όχι μόνο αποδεικνύει ότι ο σύντροφός μας είναι πρόθυμος να μας βοηθήσει, αλλά και πόσο ικανός είναι να αναλάβει μικρά, καθημερινά task.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top