LIKE ONLINE

Influencer ξέσπασε σε δάκρυα μετά το πρώτο της οκτάωρο στη δουλειά: «Δεν ξέρω αν θα αντέξω»

Influencer ξέσπασε σε δάκρυα μετά το πρώτο της οκτάωρο στη δουλειά: «Δεν ξέρω αν θα αντέξω»

Η συζήτηση που προκλήθηκε από το viral βίντεο της εγείρει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Σε ένα ειλικρινές και συναισθηματικό βίντεο στο TikTok, η 21χρονη πτυχιούχος Brielle Asero μοιράστηκε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε την πρώτη μέρα που δούλευε σε μια δουλειά με ωράριο 9 - 5. Τώρα, η Brielle αντεπιτίθεται σε όσους που την χαρακτήρισαν τεμπέλα, υπερασπιζόμενη όχι μόνο τη δική της εμπειρία αλλά και την εργασιακή ηθική της γενιάς της.

Στο βίντεο, η Brielle εξέφρασε τις δυσκολίες της μετάβασης από την πανεπιστημιακή ζωή σε μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, τονίζοντας τα απαιτητικά ωράρια. Η συναισθηματική κατάρρευση στο βίντεο βρήκε ανταπόκριση σε πολλούς νέους επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις καθώς πλοηγούνται στη μετάβαση από τον ακαδημαϊκό χώρο στην πραγματικότητα της ζωής.

Για να φτάσει εγκαίρως στη δουλειά της, η Brielle περιέγραψε λεπτομερώς την πρωινή της ρουτίνα, παίρνοντας το τρένο στις 7:30 π.μ. και επιστρέφοντας στο σπίτι γύρω στις 18:30. Το σφιχτό πρόγραμμα της άφηνε περιορισμένο χρόνο και ενέργεια για βασικές καθημερινές εργασίες, όπως το μαγείρεμα, η γυμναστική και η αυτοφροντίδα.

Ενώ το βίντεο προκάλεσε διχασμό, με ορισμένους να επικρίνουν την οπτική της Brielle, η ίδια υπερασπίστηκε τον εαυτό της απέναντι στις αντιδράσεις σε συνέντευξή της στο Rolling Stone. Η Brielle διευκρίνισε ότι η πρόθεσή της δεν ήταν να παραπονεθεί για το γεγονός ότι δουλεύει αλλά για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει. Τόνισε ότι αισθάνεται τυχερή που εξασφάλισε δουλειά μετά το κολέγιο, παρά τις προκλήσεις.

Η εμπειρία της Brielle ρίχνει φως στα ευρύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφατοι απόφοιτοι που εισέρχονται στον εργασιακό χώρο. Η συζήτηση που προκλήθηκε από το viral βίντεο της εγείρει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, τις προσδοκίες και την εξελισσόμενη φύση της απασχόλησης για τη νέα γενιά.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top