Το είδαμε και αυτό στην Κύπρο! Χορηγός στις στολές των διαιτητών στοιχηματική εταιρία

Το είδαμε και αυτό στην Κύπρο! Χορηγός στις στολές των διαιτητών στοιχηματική εταιρία

Είναι σωστό οι διαιτητές να διαφημίζουν στοιχηματική εταιρία, σε μια εποχή που υπάρχει έντονη προκατάληψη για το ρόλο αυτών των εταιριών στο ποδόσφαιρο;

Συζητιέται στις τάξεις της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης, ότι οι διαιτητές έχουν αποκτήσει χορηγό. Όχι όποια κι όποια, αλλά γνωστή στοιχηματική εταιρία.

Πρόβαραν το λογότυπο της εταιρίας, για πρώτη φορά, στα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής. Η συμφωνία είναι για δυο χρόνια. Το deal είναι πολύ πολύ-πολύ δυνατό. Θα εισπράξουν αρκετά ευρά! 

Διαβάστε εδώ τα ερωτήματα που προκύπτουν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE