ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαίνουν πληροφοριακές πινακίδες στους δρόμους - Πότε θα γίνουν οι εργασίες και ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Μπαίνουν πληροφοριακές πινακίδες στους δρόμους - Πότε θα γίνουν οι εργασίες και ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Αρχίζει η εγκατάσταση πληροφοριακών πινακίδωνσ τους δρόμους.

Δείτε πού και πότε.

1. Εργασίες συντήρησης δικτύου από την CYTA στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 21/2/2024 μέχρι και την Πέμπτη 29/2/2024, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00 στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης δικτύου από την CYTA.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά μέρος της μίας λωρίδας του δρόμου τοπικά πάνω από φρεάτια μήκους 20μ. ανά φορά από την έξοδό του προς Τόχνη μέχρι την έξοδό του προς Ψεματισμένο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες αντικατάστασης υπερόδιων πληροφοριακών πινακίδων στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 20/2/2024, από τις 22:00 μέχρι τις 05:00 της επόμενης μέρας,στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού, στο τμήμα μεταξύ του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας με τον κυκλικό κόμβο Λινόπτερας, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης υπερόδιων πληροφοριακών πινακίδων.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών το τμήμα του Παρακαμπήριου Δρόμου μεταξύ του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας και του κυκλικού κόμβου Λινόπτερας με κατεύθυνση την Πάφο θα είναι κλειστό και η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας, των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού (Κολωνακίου) και Αγίου Αθανασίου και του κυκλικού κόμβου Λινόπετρας.

3. Εργασίες αντικατάστασης υπερόδιων πληροφοριακών πινακίδων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 19/2/2024 από η ώρα 22:00 μέχρι τις 05:00 της επόμενης μέρας,στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα Μουτταγιάκας – Γερμασόγειας, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης υπερόδιων πληροφοριακών πινακίδων.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών το τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ του κόμβου Μουτταγιάκας και του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας με κατεύθυνση προς Λεμεσό θα είναι κλειστό και η διακίνηση με κατεύθυνση προς Πάφο θα γίνεται μέσω της εξόδου Μουτταγιάκας, της οδού Αριάδνης, του Παραλιακού Δρόμου και της οδού Χριστάκη Κράνου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση Ιράν κατά Ισραήλ: Υπάρχει φόβος για την ασφάλεια στην Κύπρο; Απαντά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Από πυροβόλο όπλο ρίχθηκαν οι πυροβολισμοί σε οικία στο Φρέναρος - Δεν υποψιάζεται κανένα ο 36χρονος

Ψάχνουν τα κλειστά κυκλώματα για την έκρηξη σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο - Λαμβάνουν καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες

Πόλος έλξης η Κύπρος αλλά…μειώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό - Οι μεγαλύτερες αγορές και τα ποσά που ξόδεψαν

Έχεις φάρμακα που θες να πετάξεις; Θα μπορείς σε κάδους στα φαρμακεία - Ποια θα εξαιρούνταιLIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

LIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top