ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Τορναρίτης: Παρουσίασε σειρά προτάσεων για Λευκωσία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ν. Τορναρίτης: Παρουσίασε σειρά προτάσεων για Λευκωσία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σειρά προτάσεων και πρωτοβουλιών που προωθεί για τον Δήμο Λευκωσίας παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης και ζήτησε την πολυεπίπεδη συνεργασία του Πανεπιστημίου Κύπρου στα κοινά πεδία που απαιτούν τεχνογνωσία, κοινή δράση και εφαρμογή έργων και προγραμμάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου, ο κ. Τορναρίτης συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου Τάσο Χριστοφίδη και τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Τάσο Αναστασίου. Παρόντες ήταν το σύνολο της ηγεσίας του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τορναρίτης ανέπτυξε προτάσεις για τη δημιουργία του Δικοινοτικού Φωτοβολταϊκού Πάρκου, την πρόταση του για τη δημιουργία Ανοιχτού Πανεπιστημίου των Δημοτών, τη συγκρότηση Συμβουλευτικού Σώματος στον Δήμαρχο Λευκωσίας με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών και της κοινωνίας των πολιτών και την ανάγκη στενής συνεργασίας Δήμου - Πανεπιστημίου για την ομαλή εγκατάσταση της Αρχιτεκτονικής Σχολής στην Εντός των Τειχών Λευκωσίας

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Σειρήνες πολέμου ηχούν στη χώρα

Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Σειρήνες πολέμου ηχούν στη χώρα

Το σύνολο –ή σχεδόν το σύνολό τους- των drones-καμικάζι που εκτόξευσε νωρίτερα το Ιράν καταρρίφθηκε, ανακοίνωσε Ισραηλινός αξιωματούχος στο Στρατιωτικό Ραδιόφωνο του Ισραήλ τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top