LIFESTYLE

Ο Τζέιμς Μποντ... αναζητά το επόμενο κορίτσι του - Ποιες είναι οι δέκα υποψήφιες για τον ρόλο

Ο Τζέιμς Μποντ... αναζητά το επόμενο κορίτσι του - Ποιες είναι οι δέκα υποψήφιες για τον ρόλο

Μια νέα ταινία «Τζέιμς Μποντ» ετοιμάζεται και οι απορίες για τον πρωταγωνιστή αλλά και τους υπόλοιπους βασικούς ρόλους, έχουν ανοίξει μεγάλη συζήτηση στα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων με τις στοιχηματικές εταιρείες να έχουν πάρει «φωτιά».

Μπορεί το όνομα του Ντάμσον Ίντρις και του Χένρι Κάβιλ να είναι από τα επικρατέστερα για τον ρόλο του διάσημου κινηματογραφικού πράκτορα, αλλά οι παραγωγοί διατηρούν σιγή ιχθύος όσον αφορά το ποιοι θα ενσαρκώσουν τους βασικούς ρόλους που συναντά το κοινό σε μια τέτοια ταινία.

Ένας από αυτούς είναι και το «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ». Μιας και δεν έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα για τον ρόλο, το Just Jared παρουσίασε, βάσει στοιχημάτων, τα 10 επικρατέστερα ονόματα των γυναικών που ίσως να διεκδικούν ήδη τον ρόλο του περίφημου «κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ».

Δείτε τη λίστα με τις ηθοποιούς, από το νούμερο 10 ως το 1 με το πιο επικρατέστερο όνομα, όπως παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε στοιχηματική εταιρεία.

10. Ναόμι Σκοτ
Αρκετά χρόνια μετά τον ρόλο της Γιασμίν στο «Aladdin» η Ναόμι Σκοτ λέγεται ότι ετοιμάζει την επιστροφή της με «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ να αναφέρουν ότι η ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με τους παραγωγούς του «James Bond». Παρόλα αυτά, τα στοιχήματα δεν της δίνουν πολλές πιθανότητες, μιας και την έχουν κατατάξει στην τελευταία θέση.

9. Τζένα Ορτέγκα
Το αμέσως επόμενο όνομα για το υποψήφιο κινηματογραφικό κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, είναι αυτό της Τζένα Ορτέγκα, που μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως Wednesday στην ομότιτλη σειρά του Netflix, έχει κάνει ηχηρή την παρουσία της στον χώρο των παραγωγών ταινιών.

8. Φλόρενς Πιου
Μετά το «σαρωτικό» της πέρασμα από παραγωγές όπως το «Lady Macbeth» και το «Oppenheimer» η Φλόερνς Πιου είναι μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και το όνομά της δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα.

7. Μεγκ Μπέλαμι
Αφού υποδύθηκε την Κέιτ Μίντλετον στην 6η σεζόν του «Crown» ο επόμενος ρόλος της Μεγκ Μπέλαμι θα μπορούσε να είναι η ερωμένη του δημοφιλούς κινηματογραφικού πράκτορα 007.

6. Ρέιτσελ Ζίγκλερ
Γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «West Side Story» και το «Hunger Games» η Ρέιτσελ Ζίγκλερ έχει μια πολλά υποσχόμενη κινηματογραφική καριέρα μέχρι στιγμής και το όνομά της «εμπλέκεται» σε πολλές παρόμοιες λίστες στοιχημάτων.

5. Μαρίσα Αμπέλα
Το πιο πρόσφατο μεγάλο πρότζεκτ που συμμετείχε η Μαρίσα Αμπέλα ήταν στην «Barbie» έχοντας έναν μικρό ρόλο. Όπως αναφέρει το Just Jarend, πρόκειται για «ένα από τα φαβορί» για το πολυαναμενόμενο Τζέιμς Μποντ φιλμ

4. Φίμπι Ντίνεβορ
Περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στο «Bridgerton» η Φίμπι Ντίνεβορ λέγεται ότι θα μπορούσε να απασχολήσει τους δημιουργούς της ταινίας και να γίνει το διάσημο κινηματογραφικό κορίτσι του πράκτορα 007.

3. Μισέλ Κίγκαν
Η Βρετανίδα ηθοποιός Μισέλ Κίγκαν εμφανίστηκε πρόσφατα στο «Fool Me Once» του Netflix και είναι το τρίτο πιο πιθανό όνομα της λίστας.

2. Έμμα Μάκεϊ
Βάσει στοιχημάτων, η πρωταγωνίστρια του «Sex Education» Έμμα Μάκεϊ, έχει πολλές πιθανότητες να γίνει το επόμενο κορίτσι του Μποντ.

1. Τζόντι Κόμερ
Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, η Τζόντι Κόμερ είναι το επικρατέστερο όνομα που λέγεται ότι θα αναλάβει το ρόλο της γυναίκας που θα σαγηνεύσει τον Τζέιμς Μποντ στη νέα του ταινία. Η 31χρονη ηθοποιός από το Λίβερπουλ γνώρισε σουξέ ως αδίστακτη δολοφόνος στην spy-action thriller σειρά «Killing Eve», το 2018 και θεωρείται το επόμενο μεγάλο όνομα στον πλανήτη των σταρ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top