ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Φραγκούλη: «Υπήρχε διάθεση να τον δολοφονήσουν και τον δολοφόνησαν» - Όσα δηλώνει ότι γνωρίζει για το παιδί της

Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Φραγκούλη:  «Υπήρχε διάθεση να τον δολοφονήσουν και τον δολοφόνησαν» - Όσα δηλώνει ότι γνωρίζει για το παιδί της

Στον «αέρα» βρίσκεται ακόμη η υπόθεση του Έλληνα αξιωματικού του εμπορικού ναυτικού Βαγγέλη Φραγκούλη, μια παρόμοια υπόθεση με τον Θανάση Νικολάου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε όχημα δείχνοντας ότι έδωσε τέρμα στη ζωή του, με την μητέρα του, κα. Νεκταρία Βλάχου, να προσπαθεί να αποδείξει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, 04 Μαρτίου στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», η εγκληματολόγος και κοινωνιολόγος, Δήμητρα Τσίτση, ανέφερε ότι είναι εγκληματικό το γεγονός ότι ο ιατροδικαστής έκανε διάγνωση από το viber. Παράλληλα, είπε ότι υπάρχει μια διαφορά με την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, το ότι η κα. Ανδριάνα παλεύει εδώ και 18 χρόνια, τονίζοντας ότι: «δεν θα επιτρέψουμε στην κα Βλάχου να πολεμά ούτε 8 χρόνια..»

Παράλληλα,τόνισε ότι: «ο Αστυνομικός στις μικροπαραβάσεις μου είπε τι να σου κάνουμε κυρία Νεκταρία είσαι η δεύτερη Ανδριάνα και του απαντώ εγώ θα κάνω 16 χρόνια να δικαιώσω το παιδί μου; Εγώ έδωσα κατάθεση μετά από 5,5 μήνες γιατί πήγαινα στην αστυνομία και με έδιωχναν. Ένας αστυνομικός προσπάθησε με νύχια με δόντια να με κάνει να τραβήξω πίσω και εγώ επέμενα. Στη κατάθεση μου αναφέρομαι σε πολλά γεγονότα όμως δεν έκαναν τίποτα. Από την περιοχή που έγινε το έγκλημα δεν πήραν καταθέσεις από κανένα γείτονα, δεν πήγαν να ερευνήσουν τίποτα».

Δηλώσεις έκανε και η μητέρα του Βαγγέλη, κα Νεκταρία Βλάχου, αναφέροντας ότι περιμένει να προχωρήσει η υπόθεση άμεσα προς εξιχνίαση, «είναι εγκληματικό να παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα στον αγώνα για δικαίωση και απόδοση ευθυνών. Το παιδί μου εκείνο το πρωινό διασκέδαζε γιατί πήρε το δίπλωμα ελεύθερης κατάδυσης και εκείνο το πρωινό είχε μια συνάντηση στο σπίτι της πρώην κοπέλας του όπου έγινε ένας καβγάς με τα άτομα που ήταν εκεί. Μετά έγινε ένας δεύτερος καβγάς στο γκαράζ, στον χώρου του εγκλήματος, και αμέσως το παιδί μου μετά ήταν νεκρό. Άρα κάποιοι τον είδανε και συμμετείχανε και στον καβγά και στον φόνο».

Καταληκτικά η κα. Βλάχου ανέφερε: «ο Βαγγέλης μου δεν είχε καμία διάθεση να αυτοκτονήσει αντιθέτως υπήρχε διάθεση να τον δολοφονήσουν και τον δολοφόνησαν. Γνωρίζω πάρα πολλά και περιμένω απαντήσεις, περιμένω να εξιχνιαστεί η δολοφονία του παιδιού μου. Το κίνητρο σίγουρα είναι το οικονομικό και σίγουρα υπάρχει ζήλια, μένος, μίσος και εκδίκηση. Θα είμαι εδώ μέχρι το τέλος, μέχρι την ολοκληρωτική δικαίωση του παιδιού μου, είναι άδικο και εγκληματικό να ευτελίζουν και να προσβάλουν την μνήμη του δολοφονημένου παιδιού μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top