ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ντου» Αστυνομίας σε μίνι μάρκετ: Εντόπισαν αδασμολόγητα προϊόντα καπνού - Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης

«Ντου» Αστυνομίας σε μίνι μάρκετ: Εντόπισαν αδασμολόγητα προϊόντα καπνού - Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης

Μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν γύρω στις 10.00 πριν το μεσημέρι σήμερα, έρευνα σε κατάστημα «μίνι μάρκετ» στη Λεμεσό, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας που ανέφερε ότι, στο υποστατικό αποκρύπτονται και διατίθενται στην αγορά, αδασμολόγητα προϊόντα καπνού, τα οποία ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προμηθεύεται από τις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας.

Η έρευνα που έγινε από τα μέλη του ΟΠΕ, διεξήχθη στην παρουσία του ιδιοκτήτη του καταστήματος, άντρα ηλικίας 32 ετών. Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στο κατάστημα 11 κούτες τσιγάρα, ποσότητα καπνού για ναργιλέ, βάρους 4 κιλών και 250 γραμμαρίων, και ποσότητα καπνού για χειροποίητα τσιγάρα, βάρους 450 γραμμαρίων.

Τα ανευρεθέντα προϊόντα καπνού κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια από τα μέλη της Αστυνομίας και μεταφέρθηκαν σε γραφεία του Τμήματος Τελωνείων στη Λεμεσό, όπου κλήθηκε και τους ακολούθησε και ο 32χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Αφού τα ανευρεθέντα ελέγχθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αδασμολόγητα προϊόντα. Λόγω αρμοδιότητας, το Τμήμα Τελωνείων ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιώνΑυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top