ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές όλη τη βδομάδα στην Κύπρο! Διαβάστε σε ποιες περιοχές

Βροχές όλη τη βδομάδα στην  Κύπρο! Διαβάστε σε ποιες περιοχές

Χαλαρή βαροβαθμίδα και αστάθεια στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα επηρεάζουν την περιοχή με αποτέλεσμα το δελτίο καιρού να προβλέπει βροχές και ίσως καταιγίδες μέχρι τουλάχιστον την Πέμπτη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ στις παράλιες κυρίως περιοχές πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα βόρεια και νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα νότια και ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένης βροχής ή και καταιγίδας, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις αναμένεται να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί τοπικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι και τοπικά, στα νοτιοδυτικά παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα, στα νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος, από χαμηλές κυρίως νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά κυρίως μετά το μεσημέρι, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος, και αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, αλλά και σε ορισμένες περιοχές στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά κυρίως μετά το μεσημέρι, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top