Στους δρόμους ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας η Αστυνομία - Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας

Στους δρόμους ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας η Αστυνομία - Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας

Η Αστυνομία υπενθυμίζει, ότι σήμερα, ανήμερα Καθαράς Δευτέρας, όπου το κοινό αναμένεται να διακινηθεί μαζικά στο οδικό δίκτυο για να μεταβεί στην ύπαιθρο, αλλά και στις παράλιες περιοχές για τις εκδηλώσεις της Ημέρας, έχει λάβει ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα, με προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών.

Η παρουσία των μελών της Αστυνομίας σε αυτοκινητόδρομους, υπεραστικούς δρόμους και στις κύριες οδικές αρτηρίες θα είναι εμφανής, για την πρόληψη οδικών συγκρούσεων και τη ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.

Επίσης, η παρουσία μας θα είναι εμφανής και σε χώρους συνάθροισης για την εξασφάλιση της ασφάλειας του κοινού.

Επιπρόσθετα, η Αστυνομία λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για πρόληψη του εγκλήματος και ιδιαίτερα των αδικημάτων κατά περιουσίας, όπως διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες, με πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες, στις πόλεις, αλλά και στην ύπαιθρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.