ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεψε από αποθήκη εργαλεία αξίας πέραν των 3,000 ευρώ - Χειροπέδες σε 43χρονο

Έκλεψε από αποθήκη εργαλεία αξίας πέραν των 3,000 ευρώ - Χειροπέδες σε 43χρονο

Στη σύλληψη 43χρονου προχώρησε η Αστυνομία την Τρίτη στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη αποθήκης και κλοπής εργαλείων από αυτήν.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 17 Μαρτίου καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας από 33χρονο ότι μεταξύ των ημερομηνιών 16 και 17 Μαρτίου διαρρήχτηκε η αποθήκη του σε αγροτική περιοχή της Κισσόνεργας και κλάπηκαν διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Επίσης στις 19 Μαρτίου καταγγέλθηκε από το ίδιο πρόσωπο ότι κατά το βράδυ της 18ης προ την 19η Μαρτίου διαρρήχτηκε η ίδια αποθήκη και κλάπηκαν εργαλεία συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα την Τρίτη στις 13:00.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του καθώς και στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top