Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αποκαλύπτει πότε έμαθαν ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει καρκίνο

 Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αποκαλύπτει πότε έμαθαν ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει καρκίνο

Η αναπάντεχη απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που έγινε στις 27 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο οφείλεται στην ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον, αναφέρει η Daily Mail.

O Γουίλιαμ έμαθε ότι η σύζυγός του πάσχει από καρκίνο λίγα λεπτά πριν παρευρεθεί στο μνημόσυνο και για τον λόγο αυτό αποσύρθηκε από την εκδήλωση λίγο πριν αυτήν αρχίσει.

Η απουσία του πρίγκιπα της Ουαλίας, τον οποίο είχε βαφτίσει ο Κωνσταντίνος, από την εκδήλωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ στις 27 Φεβρουαρίου είχε προκαλέσει έκπληξη και εντύπωση. Το Παλάτι είχε περιοριστεί σε μια ασαφή εξήγηση, μιλώντας για «προσωπικούς λόγους».

 Από το μνημόσυνο απείχε και ο βασιλιάς Κάρολος, για τον οποίο ήταν ήδη γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο και ότι έχει αρχίσει θεραπείες. Η απουσία του, λόγω της κατάστασης της υγείας του, ήταν δικαιολογημένη.

Λόγω της αρχικής εισαγωγής της Κέιτ στο νοσοκομείο, στα τέλη Δεκεμβρίου, ο Γουίλιαμ είχε περιορίσει τις εμφανίσεις του και είχε προσαρμόσει τα βασιλικά του καθήκοντα για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Ο Γουίλιαμ, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνησε στην οικογένεια του Κωνσταντίνου μετά την εκδήλωση για να ζητήσει συγγνώμη για την απουσία του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE