Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό – Τον «έκαψε» μαρτυρία

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό – Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη 40χρονου προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε χθες, στη Λευκωσία.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 7μ.μ. χθες, σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε ανοιχτό χώρο, στη Λευκωσία. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθως, ο 40χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE