ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκαναν βόλτες στη Λεμεσό φορτωμένοι με την «πραμάτεια» τους - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα, ο ένας ανήλικος
Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 7μ.μ. χθες, σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε ανοιχτό χώρο, στη Λευκωσία. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ακολούθως, ο 40χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




