ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεκόρ κλήσεων στο 1450 από το Μάιο του 2023 - Πόσο διαρκούσε η κάθε μια και τι αφορούσαν οι περισσότερες

Ρεκόρ κλήσεων στο 1450 από το Μάιο του 2023 - Πόσο διαρκούσε η κάθε μια και τι αφορούσαν οι περισσότερες

Δεν σταματούν οι κλήσεις στο 1450 από την μέρα που τέθηκε σε λειτουργία. Οι αριθμοί κλήσεων εκπλήσσουν όπως και ο χρόνος εξυπηρέτησης.

Το Κέντρο Επικοινωνίας λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, εξυπηρετώντας πολίτες που αναζητούν πληροφορίες και καθοδήγηση για τα επιδόματα πρόνοιας και υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σύμφωνα με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου από τον Μάιο του 2023 μέχρι σήμερα «το τηλεφωνικό κέντρο έχει ανταποκριθεί σε πέραν των 366.000 κλήσεων».

Μέσος χρόνος αναμονής όπως ανέφερε η κ.Ευαγγέλου ήταν τα 30 δευτερόλεπτα και μέσος χρόνος εξυπηρέτησης τα 3 λεπτά.

Τι αφορούν οι περισσότερες; Η κ.Ευαγγέλουδιευκρίνισε ότι «Από τις 366.000 κλήσεις, οι 195.000 αφορούν την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας του Υφυπουργείου μας». 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξυπηρέτηση λειτουργεί σε τρία επίπεδα: στο πρώτο παρέχονται γενικές πληροφορίες μέσω ηχογραφημένων μηνυμάτων σχετικά με θέματα που αφορούν τις δύο υπηρεσίες που εξυπηρετούν μέσων του 1450, στο δεύτερο παρέχεται εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στους πολίτες, μέσω ταυτοποίησης για να διασφαλίζεται ότι δεν δίνονται πληροφορίες σε τρίτους, ενώ σε τρίτο επίπεδο, όταν υπάρχουν πιο σύνθετα αιτήματα, παραπέμπονται σε λειτουργούς των αρμόδιων υπηρεσιών μέσω ticketing system και απαντώνται εντός 48 ωρών τηλεφωνικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής

ΠτΔ: Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top