ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μονή Αββακούμ: «Όσο πιο πολλά χρήματα έδιναν τόσο μεγαλύτερες ήταν οι πιθανότητες να δει θεραπεία ο πάσχων» – Μέχρι και 1.000 ευρώ ένα «θαύμα»

Μονή Αββακούμ: «Όσο πιο πολλά χρήματα έδιναν τόσο μεγαλύτερες ήταν οι πιθανότητες να δει θεραπεία ο πάσχων» – Μέχρι και 1.000 ευρώ ένα «θαύμα»

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν σχετικά με το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Όπως έχει αποκαλύψει «Ο Φιλελεύθερος», πολίτες προβαίνουν σε καταγγελίες στην Αστυνομία και καταγγέλλουν ότι ζητούσαν να καταβάλουν €500 για να τους αγιογραφηθεί εικόνα του Οσίου Αββακούμ.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες που προβάλλει ο Φιλελεύθερος, αν έδιδαν €1.000 ευρώ, τότε θα ήταν μεγαλύτερες οι πιθανότητες να δει θεραπεία ο πάσχων.

Το «Τ», επικοινώνησε με πηγές από την Αστυνομία οι οποίες ανέφεραν ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα δεν μπορούν να δοθούν στην δημοσιότητα οποιεσδήποτε καταθέσεις.

Παράλληλα, ερωτηθείς ο Θεολόγος, Θεόδωρος Κυριακού, για τις τελευταίες εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για όπου φέρετε να ζητούσε από πολίτες συγκεκριμένα ποσά ανέφερε ότι «φαίνεται να χρησιμοποιούσαν κάθε μέσο για πιάσουν χρήματα προσθέτοντας ότι «Δεν ξέρεις αν είναι αλήθεια ή αν πρέπει να ασχοληθείς», κατέληξε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής

ΠτΔ: Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top