Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε 17χρονο ανήκει η σορός - Στη δημοσιότητα το όνομά του - Η αιτία θανάτου

Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε 17χρονο ανήκει η σορός - Στη δημοσιότητα το όνομά του - Η αιτία θανάτου

Αναφορικά με τη θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε τα ξημερώματα χθες Δευτέρα 8 Απριλίου, στο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, διενεργήθηκε σήμερα η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θύματος από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, όπου διαπιστώθηκε, ότι ο θάνατος του προήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω του τροχαίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά από επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν, ταυτοποιήθηκε ότι η σορός ανήκει στον Αλέξανδρο Κασιουλή, 17 ετών, από τη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, καλούμε εκ νέου, οποιοδήποτε πρόσωπο ενδεχομένως γνωρίζει οτιδήποτε που αφορά στις συνθήκες πρόκλησής της, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22802023/ 22802086/22802075 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.