ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νεαρή βρέθηκε αναίσθητη και μελανιασμένη σε παραλία της Λεμεσού! Σώθηκε από ήρωες- Αστυνομικούς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νεαρή βρέθηκε αναίσθητη και μελανιασμένη σε παραλία της Λεμεσού! Σώθηκε από ήρωες- Αστυνομικούς

Τύχη-βουνό είχε σήμερα το πρωί νεαρή, αφού χάρη στην άμεση επέμβαση Αστυνομικών, που γνώριζαν πρώτες βοήθειες, την έσωσαν από βέβαια πνιγμό καθώς βρισκόταν για ώρα αναίσθητη και μελανιασμένη να επιπλέει κοντά στην ακτή.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Ήταν γύρω στις 09:30 το πρωί της Τρίτης (22/9) όταν Αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας που  περπατούσαν στον πεζόδρομο δίπλα από την ακτή Ολυμπίων στη Λεμεσό, άκουσαν κραυγές για βοήθεια από λουόμενο και αμέσως έτρεξαν στο σημείο να δουν τι συμβαίνει.

Όταν πλησίασαν εντόπισαν νεαρή γυναίκα, αναίσθητη και μελανιασμένη να επιπλέει στα ρηχά και αμέσως, την σήκωσαν και την οδήγησαν στην ακτή, τηρώντας όλες τις διαδικασίες ανάνηψης της. Μετά τις μαλάξεις και την τεχνητή αναπνοή, έτρεξαν προς το Πύργο ναυαγοσωστών και πήραν μάσκα οξυγόνου καταφέρνοντας μετά από λίγα λεπτά να την επαναφέρουν στη ζωή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Βέβαια αξίζουν πολλά μπράβο στους Αστυνομικούς – σωτήρες της που κυριολεκτικά της έσωσαν τη ζωή, καθώς αν η νεαρή έμενε για ακόμα λίγα λεπτά αναίσθητη, σίγουρα θα μιλούσαμε για μια ακόμα τραγωδία. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top