Υπ. Υγείας : Το πάρτυ πρέπει να τελειώσει,η δημόσια υπηρεσία δεν είναι τσιφλίκι κανενός

Υπ. Υγείας : Το πάρτυ πρέπει να τελειώσει,η δημόσια υπηρεσία δεν είναι τσιφλίκι κανενός

Υπάρχουν τσιφλίκια, οργανωμένα βασίλεια και καπετανάτα στο χώρο της υγείας, σημείωσε ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο κύριος Παμπορίδης επισήμανε ότι με το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, ο Υπουργός έχει περιορισμένες δυνατότητες να κινηθεί.

Τόνισε ότι δεν επιλύονται τα προβλήματα όταν η μόνη δυνατότητα που παρέχεται στον αρμόδιο υπουργό, είναι να παραπέμψει σε πειθαρχική ή διοικητική έρευνα. Η Πολιτεία είπε, πρέπει να βρει μεθόδους, ώστε με το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο, να καταστεί εφικτή η αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Το πάρτυ πρόσθεσε, πρέπει να τελειώσει, υποδεικνύοντας ότι η δημόσια υπηρεσία δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Ο κύριος Παμπορίδης έκανε επίσης λόγο για προκλητικές συμπεριφορές και αδιαφανείς διαδικασίες, τονίζοντας ότι αυτά τα φαινόμενα επιβάλλεται να τερματιστούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE