Χριστίνα Γιαννάκη: «Καλά οι 3 επιδοτούμενοι ασθενείς στο Τελ Αβίβ, συνεχής η επικοινωνία του Υπουργείου»

Χριστίνα Γιαννάκη: «Καλά οι 3 επιδοτούμενοι ασθενείς στο Τελ Αβίβ, συνεχής η επικοινωνία του Υπουργείου»

Οι τρεις επιδοτούμενοι ασθενείς του Υπουργείου Υγείας, που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία στο Ισραήλ, είναι καλά στη υγεία τους, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Γενική Διευθύντρια του αρμόδιου Υπουργείου, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη, η οποία διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Υγείας θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ασθενείς και σε πλήρη ετοιμότητα για αντιμετώπιση σε οτιδήποτε προκύψει.

Όπως δήλωσε στο Πρακτορείο, η Δρ. Γιαννάκη αυτή τη στιγμή βρίσκονται τρεις επιδοτούμενοι ασθενείς του Υπουργείου Υγείας στο Νοσοκομείο Sheba Medical Center,  στο Τελ Αβίβ, ενώ σημείωσε πως ο τέταρτος επιδοτούμενος ασθενής επέστρεψε χθες με ασφάλεια στην Κύπρο.

Ανέφερε πως η ίδια έχει επικοινωνήσει την Κυριακή τηλεφωνικά με το νοσοκομείο Sheba και έχει ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας όλων των Κύπριων ασθενών.

Σύμφωνα με τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας όλοι οι ασθενείς επιθυμούν να παραμείνουν στο Ισραήλ για συνέχιση της θεραπείας τους.

Διαβεβαίωσε, τέλος, πως το Υπουργείο Υγείας θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ασθενείς και σε πλήρη ετοιμότητα για αντιμετώπιση σε οτιδήποτε προκύψει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE