ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year

Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year

Η εταιρεία έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις στα Βραβεία 2024 ΕΜΕΑ SABRE.

Αθήνα, 23 Απριλίου 2024 - Η Action Global Communications ανακοινώνει με ενθουσιασμό την ανάδειξή της ως Mediterranean Consultancy of the Year στο πλαίσιο των διακεκριμένων Βραβείων ΕΜΕΑ SABRE 2024, που διοργανώθηκαν από την Provoke Media. Η κορυφαία αυτή διάκριση σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην εντυπωσιακή πορεία της Action, για τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων με τους πελάτες της.

«Το βραβείο Mediterranean Consultancy of the Year έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, αφού σηματοδοτεί ένα ιστορικό ορόσημο στην πορεία μας. Ένα ταξίδι αφοσίωσης, καινοτομίας και δέσμευσης για τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων με τους πελάτες μας, που διαρκεί πάνω από μισό αιώνα,» σχολίασε ο Κρις Χριστοδούλου, CEO της Action Global Communications, τονίζοντας ότι η κορυφαία αυτή διάκριση έρχεται ακριβώς δέκα χρόνια μετά, από τη στιγμή που ο πατέρας του και ιδρυτής της Αction, Τόνι Χριστοδούλου - ο οποίος απεβίωσε πέρυσι - ανέβηκε στην ίδια σκηνή για να παραλάβει το ίδιο ακριβώς βραβείο. «Αυτή η βράβευση αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και του ταλέντου τής ομάδας μας, καθώς και της αμετακίνητης δέσμευσής μας για αριστεία και δημιουργία θετικής επίδρασης στον κόσμο της επικοινωνίας», πρόσθεσε ο Κρις Χριστοδούλου.

H διοργάνωση των βραβείων EMEA Consultancies of the Year αντιπροσωπεύει μια αδιάβλητη και ανεξάρτητη ανάλυση των καλύτερων εταιρειών επικοινωνίας, με τους τελικούς νικητές να επιλέγονται ανάμεσα σε περισσότερες από 200 συμμετοχές από όλες τις χώρες EMEA.

Στην τελική αξιολόγηση, η Action κατάφερε να ξεχωρίσει σε διάφορους τομείς, από την πολυετή εμπειρία και την αποδεδειγμένη ικανότητά της να υλοποιεί επιδραστικές και διαφοροποιημένες εκστρατείες, αλλά και τη δέσμευσή της για την ανάπτυξη και την προώθηση των γυναικών σε ηγετικές θέσεις. Επιπλέον, ειδική μνεία απέσπασε η πρώτη έρευνα της Action με τίτλο "Media Navigator by Action", η οποία εξέτασε τις καταναλωτικές τάσεις στα Μέσα Ενημέρωσης και τις δυναμικές της γνώμης του κοινού σε επτά διαφορετικές χώρες.

Πέραν όμως αυτής της κορυφαίας διάκρισης, βραβείο in2SABRE απέσπασε και το γραφείο της Action στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην κατηγορία PR Agency Employee Program, για την πολυβραβευμένη πρωτοβουλία Got.Got.Need., μια εσωτερική καμπάνια με θέμα το FIFA World Cup, προσθέτοντας έτσι άλλη μια διάκριση στη λαμπρή συλλογή της Action.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top