Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Εξι πρόσωπα που διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας εντόπισε η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ) στην Πάφο, την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χτες Τετάρτη μεταξύ των ωρών 5:30–7:30 το πρωί μέλη της Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών διενήργησαν επιχείρηση για σκοπούς εντοπισμού προσώπων που διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν έξι πρόσωπα από τη Γεωργία που διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία.

Τα έξι πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση με σκοπό την απέλασή τους, πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE