ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Εξαφανίστηκαν πέντε αδέρφια από το νοσοκομείο στο Ρίο όπου είχαν μεταφερθεί ύστερα από εισαγγελική εντολή

Πάτρα: Εξαφανίστηκαν πέντε αδέρφια από το νοσοκομείο στο Ρίο όπου είχαν μεταφερθεί ύστερα από εισαγγελική εντολή

Θρίλερ επικρατεί στην Πάτρα καθώς πέντε παιδιά εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο στο Ρίο στο οποίο είχαν μεταφερθεί ύστερα από εισαγγελική εντολή καθώς αφαιρέθηκε από τους γονείς τους η επιμέλεια.

Τα πέντε ανήλικα παιδιά, είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο στο Ρίο, όμως στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και τα πέντε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Mega, τα παιδιά - ηλικίας 8, 9, 10, 11 και 16 ετών - διέμεναν σε ισόγεια κατοικία στην Πάτρα κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί στις 30/4. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον. Η εισαγγελική εντολή είναι να μην τα δουν καθόλου τα παιδιά οι γονείς τους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Τα παιδιά είχαν μεταφερθεί στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για να φιλοξενηθούν προσωρινά και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Ωστόσο, οι ανήλικοι ξέφυγαν από την προσοχή των εθελοντών και το «έσκασαν» από το νοσοκομείο, με τις Αρχές να κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top