ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ: «Έσβησε» οπαδός καθώς παρακολουθούσε το παιχνίδι – Η ανακοίνωση της ομάδας

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ: «Έσβησε» οπαδός καθώς παρακολουθούσε το παιχνίδι – Η ανακοίνωση της ομάδας

«Έσβησε» ξαφνικά πιστός οπαδός της ΑΕΚ Λάρνακας καθώς παρακολουθούσε τον τελικό πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Έξω από την ΑΕΚ Αρένα είχε στηθεί γιγαντοοθόνη, ώστε οι οπαδοί της ομάδας να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Σε ανακοίνωση της η ΑΕΚ αναφέρει πως, «όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του διαχρονικού πιστού φιλάθλου Γιαννάκη Χατζιαντωνίου, για τον αδόκητο θάνατο του ψες βράδυ έξω από το ΑΕΚ ΑRENA, όπου και είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE