ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτσι την πάτησαν οι πελάτες! Δείτε τι χαρτιά τους έδινε ο ταξιδιωτικός πράκτορας στην Ρηγαίνης!

Έτσι την πάτησαν οι πελάτες! Δείτε τι χαρτιά τους έδινε ο ταξιδιωτικός πράκτορας στην Ρηγαίνης!

Πολύ κόσμο άφησε ξεκρέμαστο το ταξιδιωτικό γραφείο στην οδό Ρηγαίνης, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ενδεικτική η ιστορία ζευγαριού από τη Βουλγαρία που ζει και εργάζεται στην Κύπρο και διευθέτησαν να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους για γάμο πολύ στενού συγγενικού τους προσώπου. 

Έβγαλαν εισιτήρια από το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο δίνοντας το ανάλογο αντίτιμο και πίστευαν ότι το χαρτί με τη σφραγίδα που τους δόθηκε ήταν αρκετό για να ταξιδέψουν (βλ. φωτογραφία κάτω). Στο αεροδρόμιο όμως ανακάλυψαν ότι τα έγγραφα που τους είχε δώσει ο ταξιδιωτικός πράκτορας δεν είχαν κανένα αντίκρισμα.

Αναγκάστηκαν, λοιπόν, να διπλοπληρώσουν για να μπορέσουν να ταξιδέψουν. Το κόστος των εισιτηρίων ήταν πάνω από 800 ευρώ. Και πλήρωσαν τα διπλάσια…

Μέχρι την Πέμπτη (24/09) είχαν γίνει 53 καταγγελίες από άτομα που είχαν κλείσει εισιτήριο από το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο για να ταξιδέψουν σε Αγίους Τόπους, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Ανάμεσα στους παθόντες είναι και 16 μέλη των Ηνωμένων Εθνών που υπηρετούν στην Κύπρο. Μάλιστα, τα εν λόγω πρόσωπα δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν για τις πατρίδες τους και επέστρεψαν στην Κύπρο.

Πίσω από την όλη ιστορία βρίσκονται δυο άτομα, γαμπρός και πεθερός, για τους οποίους ζητήθηκαν εντάλματα σύλληψης. Ο γαμπρός φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Πάντως, το γραφείο είναι κλειστό. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι χρεοκόπησε η επιχείρηση και ότι ο ΚΟΤ θα αποζημιώσει πλήρως τους παθόντες. Σίγουρα όμως οι διαχειριστές του γραφείου φέρουν ευθύνη, αφού ό,τι κι αν έγινε έπρεπε να ενημερώσουν τους πελάτες τους και όχι να τους αφήσουν ξεκρέμαστους. 

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top