Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση για Έλληνα celebrity μετά τη φυλακή στο Σίγμα;

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση για Έλληνα celebrity μετά τη φυλακή στο Σίγμα;

Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία είναι o Έλληνας σχεδιαστής και οι ιθύνοντες της διοργάνωσης των αντρικών καλλιστείων.

Ο πολυσυζητημένος Λάκης Γαβαλάς έχει δεχτεί τηλεφώνημα από την παραγωγή των ανδρικών καλλιστείων του ΣΙΓΜΑ για να καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Ο ίδιος ήταν πολύ θετικός με την πρόταση αυτή και όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα από τα άτομα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού του πρωτοποριακού show.

Η κυρία που έχει εξασφαλίσει θέση στην επιτροπή είναι η αρχισυντάκτρια των περιοδικών Madame Figaro και Time Out και ραδιοφωνικός παραγωγός του Ράδιο Πρώτο, Σύλια Ιωαννίδου. 

Παρουσιάστρια του show θα είναι η εντυπωσιακή, Έβελυν Καζαντζόγλου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.