Τροχαίο στη Λεμεσό: Τραυματίστηκε σοβαρά 13χρονος - Τον παρέσυρε 19χρονος

Τροχαίο στη Λεμεσό: Τραυματίστηκε σοβαρά 13χρονος - Τον παρέσυρε 19χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 13χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ, στη Λεμεσό.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 9μ.μ. χθες, στην οδό Κολωνακίου, στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στην προσπάθειά του 13χρονου, να διασταυρώσει το δρόμο, οδηγώντας ηλεκτρικό σκούτερ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, που οδηγούσε 19χρονος.

Από τη σύγκρουση ο 13χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, οπού διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στα πλευρά, το πόδι και το χέρι, καθώς και κάταγμα κρανίου. Αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE