Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη - Συγκεντρώθηκαν 6.035 ευρώ για την κηδεία του

Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη - Συγκεντρώθηκαν 6.035 ευρώ για την κηδεία του

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι κάτοικοι της Άρβης του Δήμου Βιάννου μετά και την τραγωδία με τον 7χρονο Νικόλα που έχασε τη ζωή του στη θάλασσα.

Ο μικρός Νικόλας είχε καταγωγή από την Αλβανία και οι γονείς του τα τελευταία χρόνια ζουν στην Άρβη. Είναι άνθρωποι του μεροκάματου και εργάζονται κυρίως στα θερμοκήπια. Επιθυμία του πατέρα της και της μητέρας του Νικόλα, οι οποίοι ζουν ένα αδιανόητο δράμα, είναι να ταφεί το παιδί τους στην Αλβανία, ωστόσο η οικονομική τους κατάσταση δεν τους το επέτρεπε και γι αυτό πραγματοποιήθηκε έρανος.

Όπως ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άρβης, από τον έρανο συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 6.035 ευρώ.

syllogos

Άλλωστε το Λιμενικό θεωρεί βέβαιο ότι το παιδάκι παρασύρθηκε από τα κύματα της θάλασσας με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE