Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη - Συγκεντρώθηκαν 6.035 ευρώ για την κηδεία του

Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη - Συγκεντρώθηκαν 6.035 ευρώ για την κηδεία του

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι κάτοικοι της Άρβης του Δήμου Βιάννου μετά και την τραγωδία με τον 7χρονο Νικόλα που έχασε τη ζωή του στη θάλασσα.

Ο μικρός Νικόλας είχε καταγωγή από την Αλβανία και οι γονείς του τα τελευταία χρόνια ζουν στην Άρβη. Είναι άνθρωποι του μεροκάματου και εργάζονται κυρίως στα θερμοκήπια. Επιθυμία του πατέρα της και της μητέρας του Νικόλα, οι οποίοι ζουν ένα αδιανόητο δράμα, είναι να ταφεί το παιδί τους στην Αλβανία, ωστόσο η οικονομική τους κατάσταση δεν τους το επέτρεπε και γι αυτό πραγματοποιήθηκε έρανος.

Όπως ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άρβης, από τον έρανο συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 6.035 ευρώ.

syllogos

Άλλωστε το Λιμενικό θεωρεί βέβαιο ότι το παιδάκι παρασύρθηκε από τα κύματα της θάλασσας με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο Λήδρα Πάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δυο ηγετών μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE