Μ. Καρογιάν: Eυελπιστούμε οι πολίτες και αυτή την φορά να στηρίξουν την Παράταξη της μετριοπάθειας, του ρεαλισμού, του πατριωτισμού

Μ. Καρογιάν: Eυελπιστούμε οι πολίτες και αυτή την φορά να στηρίξουν την Παράταξη της μετριοπάθειας, του ρεαλισμού, του πατριωτισμού

Τελικό μήνυμα του Προέδρου της ΔΗΠΑ-Συνεργασία προς τους πολίτες για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου. 

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει, η ώρα να μιλήσει ο λαός έρχεται. Ήταν ομολογουμένως μια πολύ δύσκολη προεκλογική σε μια συγκυρία γεωπολιτική, οικονομική και κοινωνικά έντονη, πραγματικά πάρα πολύ έντονη αλλά και με μεγάλες ανησυχίες και κινδύνους.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα της πόλωσης, του λαϊκισμού, των άγονων αντιπαραθέσεων, της παρελθοντολογίας, εμείς αντιπροτείναμε κοινωνική συναίνεση, εθνική ενότητα, εθνική συνεννόηση, συλλογικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Η Δημοκρατική Παράταξη σε αυτές τις εκλογές έχει δύο μεγάλα στοιχήματα. Το πρώτο στοίχημα είναι να συμμετέχει στα γάγγλια της εξουσίας των τοπικών αρχών και θεωρώ ότι θα έχουμε μια ισχυρή συμμετοχή. Την ίδια ώρα ευελπιστούμε και προσδοκούμε να κερδίσουμε μια έδρα στην Ευρωβουλή για να συμμετέχουμε στο κόμμα των Φιλελευθέρων Δημοκρατών. Είναι η 3η πολιτική δύναμη στην Ευρώπη και γι’ αυτό το λόγο η παρουσία της ΔΗ.ΠΑ σ’ αυτή την πολιτική ομάδα, θεωρώ, μόνο ευεργετικά αποτελέσματα θα έχει στην πατρίδα και στην κοινωνία μας.

Πιστεύουμε σ’ αυτή την πατρίδα, πιστεύουμε στην κοινωνία, πιστεύουμε στις αρχές.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε και πάλι την ανατροπή. Προσδοκούμε και ευελπιστούμε οι πολίτες και αυτή την φορά να στηρίξουν την Παράταξη της μετριοπάθειας, του ρεαλισμού, του πατριωτισμού. Μια Παράταξη η οποία ενώνει και όχι μια Παράταξη που διχάζει.

Εύχομαι στον κυπριακό λαό να συμμετέχει μαζικά στις εκλογές αυτές και να δώσει το παρόν του γιατί αυτά που τεκταίνονται στην Ευρώπη επηρεάζουν και την δική μας πατρίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE