Φωτιά στην Επ. Πάφου:«Καμία αναφορά για ζημιές σε οικιστικές μονάδες»

Φωτιά στην Επ. Πάφου:«Καμία αναφορά για ζημιές σε οικιστικές μονάδες»

Δεν υπήρξαν αναφορές για ζημιές σε οικιστικές μονάδες από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ των κοινοτήτων Τραχυπέδουλας – Κελοκεδάρων δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο αναπληρωτής Έπαρχος Πάφου, Γιώργος Χρυσαφίνης.

Ο Χρυσαφίνης είπε ακόμη πως με την εκδήλωση της πυρκαγιάς η επαρχιακή διοίκηση μερίμνησε άμεσα στο Κέντρο Συντονισμού που στήθηκε στην Τραχυπέδουλα για τη σίτηση των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσία και του Τμήματος Δασών, αλλά και των υπολοίπων που εργάστηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Εξάλλου, ο αναπληρωτής Έπαρχος Πάφου κάλεσε το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, αφού λόγω των υψηλών θερμοκρασιών υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE