ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτοί είναι οι κλειστοί δρόμοι για τους εορτασμούς το τριήμερο του Κατακλυσμού σε Λάρνακα, Πάφο και Πρωταρά

Αυτοί είναι οι κλειστοί δρόμοι για τους εορτασμούς το τριήμερο του Κατακλυσμού σε Λάρνακα, Πάφο και Πρωταρά

Κλειστοί θα είναι κεντρικοί δρόμοι στην Λάρνακα, καθώς και σε Πάφο και Πρωταρά, αυτό το τριήμερο του Κατακλυσμού, για τους σκοπούς διεξαγωγής των εκδηλώσεων για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024, με την Αστυνομία να λαμβάνει μέτρα ρύθμισης της τροχαίας κίνησης, για την ασφαλή διακίνηση των πολιτών κατά τη διεξαγωγή των εορτασμών.

Στην Λάρνακα, με επίκεντρο τη λεωφόρο Αθηνών, από το Σάββατο, 22 Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου, καθώς και την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, από τις 2.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 2.00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, θα παραμένουν κλειστοί οι ακόλουθοι δρόμοι:

- Λεωφόρος Αθηνών και πάροδοι που οδηγούν σε αυτή, στην περιοχή Φοινικούδες

- Οδός Βασιλέως Παύλου, από τη συμβολή της με την λεωφόρο Αθηνών, μέχρι την οδό Ζήνωνος Κιτιέως

- Οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στο τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, από τη συμβολή της με την οδό Κωστή Παλαμά, μέχρι τη συμβολή με την λεωφόρο Αθηνών, στην κατεύθυνση από το Λιμάνι προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας

Οι ίδιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί την Παρασκευή, 21 Ιουνίου και την Τρίτη, 25 Ιουνίου, από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι και τις 2.00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.

Η λεωφόρος Αθηνών, στη Λάρνακα, θα παραμείνει κλειστή και από τις 4.00 τα ξημερώματα μέχρι τις 7.00 το πρωί, κατά τις ημερομηνίες μεταξύ 22 Ιουνίου και 01 Ιουλίου, για διεξαγωγή εργασιών από συνεργεία καθαρισμού, του Δήμου Λάρνακας.

Στην Πάφο, από την Παρασκευή, 21 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου, θα παραμείνει κλειστό τμήμα της λεωφόρου Αποστόλου Παύλου, από την περιοχή του

κυκλικού κόμβου με την οδό Λήδας, μέχρι το Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου, καθώς και τμήμα της οδού Ποσειδώνος, από τη συμβολής της με την οδό Ιάσωνος, μέχρι το Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου.

Στην Αμμόχωστο, την Κυριακή, 23 Ιουνίου, για την ασφαλή διεξαγωγή εορταστική εκδήλωσης από τον Δήμο Παραλιμνίου, θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος που οδηγεί από τη λεωφόρο Πρωταρά, προς τον δημόσιο χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην περιοχή Fig Tree Bay (Παραλία της Συκιάς).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρός άνδρας στην Πάφο: Ουδεμία υπόνοια για εγκληματική πράξη για τον θάνατο του 45χρονου

• Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Τέθηκαν υπό κράτηση ο 28χρονος και ο 57χρονος - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

• Υπόθεση Metamax: Παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο ο 63χρονος και ο 54χρονος

• Στρατηγικές αλλαγές στο Mall of Cyprus - Αποχωρεί το K Cineplex - Ενισχύεται η μόδα με νέα καταστήματα

• Διεθνολόγος στο «Τ»: Η απόσυρση Μπάιντεν και οι πιθανότητες εκλογής της Καμάλα Χάρις

• Αλλαγές στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων: Οι ανησυχίες των ιδιωτικών νηπιαγωγείων για τις πληρωμές - Καθησυχάζει η Πρόεδρος στο «Τ»Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υποσχεθήκαμε λογοδοσία και πρέπει να το κάνουμε στην πράξη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υποσχεθήκαμε λογοδοσία και πρέπει να το κάνουμε στην πράξη»

Υποσχεθήκαμε λογοδοσία και πρέπει να το κάνουμε στην πράξη και όχι στα λόγια, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθυνόμενος στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου κατά την απογευματινή του συνεδρίαση, με θέμα την πρόοδο υλοποίησης των δράσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης για το 2024.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top